reklama
Uwielbiam olejki clarinsa, huile tonic ten żółty najbardziej, bosko pachnie a do tego jest w 100% naturalny!!!Macy śliczny bezrękawnik
Ja muszę się rozglądnąć za jakaś kurteczką, myslałam o takiej krótkiej w literę A, na brzuszek będzie fajna a po ciąży można z paskiem chodzić.
Co do kosmetyków to obecnie za duzo nie używam, jedynie korektor w płynie i puder rozświetlający.
Na lotnisku kupiłam sobie fajny olejek do ciała "clarins", przeciw rozstępom
Ja mam duzo ubrań z tej firmy mama licious, są bfajne, dobre gatunkowo
labamba23
podwójna mama
No właśnie ten kupiłam, babka zachwalała, że podobno rewelacja. A zapach rzeczywiście fajny, taki ziołowyUwielbiam olejki clarinsa, huile tonic ten żółty najbardziej, bosko pachnie a do tego jest w 100% naturalny!!!
Fajnie jest zrobić peeling przed użyciem, wtedy skóra jest jeszcze gładsza.No właśnie ten kupiłam, babka zachwalała, że podobno rewelacja. A zapach rzeczywiście fajny, taki ziołowy
Dziewczyny, czy ma któraś z Was takiego robota kuchennego?
ROBOT WIELOCZYNNOŚCIOWY *** BOSCH MUM 4756EU *** (723034219) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jestem już o krok od kupna i jeszcze się waham....
ROBOT WIELOCZYNNOŚCIOWY *** BOSCH MUM 4756EU *** (723034219) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jestem już o krok od kupna i jeszcze się waham....
Karoli4
Fanka BB :)
Ladny heh, i na pewno uzyteczny. Ja taki sprawilabym sobie, gdybym musiala dla pulku gotowac, bo teraz to bylby tylko ozdoba. Zreszta jeden kupilam ostatnio, zeby robic sobie zupy kremy i jego funkcja to wlasnie ozdob i gracik na polce. Mam nadzieje, ze jak dzidzia bedzie to zrobie z niego jakis uzytek.
Ja już miałam coś podobnego z zelmera i niestety padło na skutek zbyt intensywnego użytkowania, a tu jest nawet hak do drożdżowego, czyli np. pizza sama by się robiła, a blender przyda się na pierwsze zupki dla malucha...Ladny heh, i na pewno uzyteczny. Ja taki sprawilabym sobie, gdybym musiala dla pulku gotowac, bo teraz to bylby tylko ozdoba. Zreszta jeden kupilam ostatnio, zeby robic sobie zupy kremy i jego funkcja to wlasnie ozdob i gracik na polce. Mam nadzieje, ze jak dzidzia bedzie to zrobie z niego jakis uzytek.
Pasibrzuch
Dziewczyny, w Rossmannie są koszulki bawełniane na ramiączkach za 9,99, w trzech kolorach: czarny, szary i w szaro-fioletowe paski. Myślę, że niedrogie i po ciązy będzie można je nosić. Ja normalnie noszę S, ale kupiłam sobie M i jest ok i najważniejsze - zakrywa brzuszek :-)
A do kiedy ta promocja?Dziewczyny, w Rossmannie są koszulki bawełniane na ramiączkach za 9,99, w trzech kolorach: czarny, szary i w szaro-fioletowe paski. Myślę, że niedrogie i po ciązy będzie można je nosić. Ja normalnie noszę S, ale kupiłam sobie M i jest ok i najważniejsze - zakrywa brzuszek :-)
reklama
Pasibrzuch
A do kiedy ta promocja?
Nie mam pojęcia, pewnie do wyczerpania zapasów. Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl na stronie 8 jest ta koszulka. Na zdjęciu wygląda na taką halkowatą, ale jest normalna bawełniana na lato :-)
Podziel się: