reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
Macy śliczny bezrękawnik:tak:
Ja muszę się rozglądnąć za jakaś kurteczką, myslałam o takiej krótkiej w literę A, na brzuszek będzie fajna a po ciąży można z paskiem chodzić.
Co do kosmetyków to obecnie za duzo nie używam, jedynie korektor w płynie i puder rozświetlający.
Na lotnisku kupiłam sobie fajny olejek do ciała "clarins", przeciw rozstępom:tak:
Ja mam duzo ubrań z tej firmy mama licious, są bfajne, dobre gatunkowo
Uwielbiam olejki clarinsa, huile tonic ten żółty najbardziej, bosko pachnie a do tego jest w 100% naturalny!!!

Ladny heh, i na pewno uzyteczny. Ja taki sprawilabym sobie, gdybym musiala dla pulku gotowac, bo teraz to bylby tylko ozdoba. Zreszta jeden kupilam ostatnio, zeby robic sobie zupy kremy i jego funkcja to wlasnie ozdob i gracik na polce. Mam nadzieje, ze jak dzidzia bedzie to zrobie z niego jakis uzytek.

Ladny heh, i na pewno uzyteczny. Ja taki sprawilabym sobie, gdybym musiala dla pulku gotowac, bo teraz to bylby tylko ozdoba. Zreszta jeden kupilam ostatnio, zeby robic sobie zupy kremy i jego funkcja to wlasnie ozdob i gracik na polce. Mam nadzieje, ze jak dzidzia bedzie to zrobie z niego jakis uzytek.
Ja już miałam coś podobnego z zelmera i niestety padło na skutek zbyt intensywnego użytkowania, a tu jest nawet hak do drożdżowego, czyli np. pizza sama by się robiła, a blender przyda się na pierwsze zupki dla malucha...

Dziewczyny, w Rossmannie są koszulki bawełniane na ramiączkach za 9,99, w trzech kolorach: czarny, szary i w szaro-fioletowe paski. Myślę, że niedrogie i po ciązy będzie można je nosić. Ja normalnie noszę S, ale kupiłam sobie M i jest ok i najważniejsze - zakrywa brzuszek :-)

reklama
Do góry