reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

dziewczyny gdzie można kupić fajne tuniki - niekoniecznie ciążowe, byle elastyczne/rozciągliwe/luźne - i niekoniecznie kosztujące 50zł/sztukę ???:-:)-( nigdzie nic nie mogę znaleźć a nie stać mnie na to aby kupić jedną bluzkę za 60zł... :-:)-(

reklama
dziewczyny gdzie można kupić fajne tuniki - niekoniecznie ciążowe, byle elastyczne/rozciągliwe/luźne - i niekoniecznie kosztujące 50zł/sztukę ???:-:)-( nigdzie nic nie mogę znaleźć a nie stać mnie na to aby kupić jedną bluzkę za 60zł... :-:)-(

na allegro na pewno jakieś znajdziesz tuniczki bluzki:tak:

jak masz blisko do tesco to zajrzyj tam często sa jakieś tuniczki przecenione:tak: z tej firmy można kupić ciuszki http://www.odziezwtesco.pl/fandf/womens/product/281 no albo na allegro można coś dostać :tak:

ja ostatnio spodnie dresowe w tesco z serii f&f z 60zł przecenione na 25zł :tak:

podobne do tych i kupiłam sobie czarne i szare:tak: SPODNIE DRESOWE DAMSKIE ROZM M DRES FITNESS DRESY (722569861) - Aukcje internetowe Allegro

patrzyłaś może na allegro? Mozesz, poszukać sprzedającego który działa w twoim rejonie. W ten sposób możesz zaoszczędzić na przesyłce. Bluzki - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem z jakiego miasta pochodzisz, ale:

Sama znam w moim mieście kilka fajnych "hurtowni" gdzie jest niedroga odzież. Ostatnio widziałam tam bluzki po 20 zł które nadawały by się z pewnością na całą ciąże. Bo zwykle tam mają tzw "bezrozmiarówki". Często kupuje tam rajstopy bo mają po 3 zł z lykrą... A nie jak wszędzie u nas min. 6 zł. A umnie to rajstopy wszystkie szybko idą :zawstydzona/y:

U nas ostatnio też lawinowo powstają sklepy z "chińską" odzieżą... Nazywane są zwykle chine sklep. Co prawda ciuchy tam nie są powalającej jakości ale są generalnie ładne i wiele rozciągliwych. Bardzo niedrogo.

Albo ostatnio widzę coraz modniejsze są sklepy z odzieżą zagraniczną, gdzie mają końcówki różnych kolekcji, też można coś niedrogo trafić na czasie.

Już nie mówię o lumpkach :-D Sama tam zaglądam z mężem często :-p.

Takich sklepów w każdym mieście jest pełno i tym większym i tym mniejszym. Trzeba się tylko rozejrzeć wokoło. Bo może się okazać, że pod blokiem masz taki sklep ;-)

Ostatnia edycja:
allegro przeglądam, ale za bardzo tunik dla siebie tam nie widziałam ... ale monituję cały czas
lumpki przeglądam regularnie, ale znów - z tunikami jest większy problem niż ze spódnicami;-)
poszukam przez weekend jeszcze jakiś tanich sklepów.. może na coś trafię ciekawego. I dzięki za namiar na tesco, o tym nie pomyślałam wcześniej :tak:

poszukam przez weekend jeszcze jakiś tanich sklepów.. może na coś trafię ciekawego. I dzięki za namiar na tesco, o tym nie pomyślałam wcześniej :tak:

Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w mieście w galerii jest sklep "Szachownica" i czasem można tam kupić fajne bluzeczki na przecenie między 15 a 30 PLN.

Wczoraj dostałam spodnie kupione na allegro SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XL *wysyłka gratis* (717737164) - Aukcje internetowe Allegro i jestem na prawde zadowolona, w sklepie zaplacilabym duzo wiecej:tak:

widze że te spodnie bądz spódniczki z tego materiału tu się kobitkom podoba i jedną jestem ja z nich i takze je chwale :tak::-)sa bardzo wygodne chodze a nie czuje zebym miała je ubrane taki fajny jeans :-)skróciłam sobie je(jak pisałam były mi za długie)no i idealnie leżą no i M mówi(a często coś mu się nie widzi)że super w nich wygladam :tak:tak więc naprawde i ja polecam:tak:

IVI a i jeszcze mi się przypomniało takze że u mnie znajdzie się sklep gdzie takie tuniczki bluzki sa i tez na giełdzie czy rynku(targu) także coś się znajdzie:tak:na pewno cos uda ci się znależć:tak:

A ja dziewczyny zgłupiałam z rozmiarówką....
bo jak wymierzyłam spodnie, które są na mnie idealne, to wychodzi rozmiar L, a jak mierze siebie centymetrem to wychodszi XL:crazy: wszystko mierzona w najgrubszym miejscu:sorry:.bo ja chyba też się skusze na te spodnie... tylko jaki rozmiar...bo nie chciałabym odsyłać.... widziałam w sklepie podobne i kosztowały 119,00

reklama
Ja sobie pięć razy zamawiałam na Allegro spodnie według wymiarów i cztery pary odsprzedałam dalej. Tylko jedne w miarę, reszta albo za krótka albo za wielka. Dlatego byłam zmuszona kupić w H&M drożej, ale mam trzy pary i nie zamierzam więcej kupować, a co do bluzek i tunik to ja zawsze nosilam takie co brzuszka nie opinają i teraz wszystkie idealne na ciążę. Także przynajmniej ciuszki dla siebie mam z głowy. Za wyjątkiem kurtki lub płaszcza na brzuchol.

Do góry