P
patrysia*
Gość
Hehe a ja już sobie u M zamówiłam że porodzie chce ładniutki golfik kolorku jaśniutkiego różu dostać i chciałam jeszcze spodnie no ale nie wiem chyba narazie z dołem poczekam bo wiadomo jak to po porodzie jest co wole poczekać do mniej więcej wagi takiej hmm nie ciążowej ;-)ale ogólnie sobie już zamawiam ciuchy aby po porodzie znowu się tak fajnie ubracteraz na ciąże mam co nie musze kupować już sobie no tylko tyle że jeszcze sweter jakiś fajny co i na brzusio się zapnie tak aby było ciepełkoa kurtke wiecie co sobie teraz przymierzyłam(bo mam taką hmm gdzie pod cycusiami się wiąże i zapina na taki guzik hmm na brzusiu ale można tam nie zapiąć i ona jest na zime bo to taki krutki płaszczyk ala kożuszek bo ma takie fajne futerko u góry na nk mam w niej zdjęcia te co mają dostęp;-)) a fajnie nawet na duży brzusio jest co wystarczy zawiązać a najwyżej tak szalik w środku (mam takie fajne długie ciepłe)co myśle że nie musze kupować na te 2-3 miesiące a na spacerki z dominisiem to jakąś stara wezme może od mamy jakąś a jak nie to najwyżej do lumpika na te sanki aby była