reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Hehe a ja już sobie u M zamówiłam że porodzie chce ładniutki golfik kolorku jaśniutkiego różu dostać i chciałam jeszcze spodnie no ale nie wiem chyba narazie z dołem poczekam bo wiadomo jak to po porodzie jest co wole poczekać do mniej więcej wagi takiej hmm nie ciążowej ;-)ale ogólnie sobie już zamawiam ciuchy aby po porodzie znowu się tak fajnie ubrac:-pteraz na ciąże mam co nie musze kupować już sobie no tylko tyle że jeszcze sweter jakiś fajny co i na brzusio się zapnie tak aby było ciepełko:tak:a kurtke wiecie co sobie teraz przymierzyłam(bo mam taką hmm gdzie pod cycusiami się wiąże i zapina na taki guzik hmm na brzusiu ale można tam nie zapiąć i ona jest na zime bo to taki krutki płaszczyk ala kożuszek bo ma takie fajne futerko u góry na nk mam w niej zdjęcia te co mają dostęp;-)) a fajnie nawet na duży brzusio jest co wystarczy zawiązać a najwyżej tak szalik w środku (mam takie fajne długie ciepłe)co myśle że nie musze kupować na te 2-3 miesiące a na spacerki z dominisiem to jakąś stara wezme może od mamy jakąś a jak nie to najwyżej do lumpika na te sanki aby była:tak:

reklama
O taką mam i jak myślicie że i z dużym brzusiem także mogłabym w niej chodzić bo szkoda mi kasy na nową a wiadomo czy na gościnke na miasto ładnie się chce wyglądać :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia76, u nas w C&A i H&M masa spodni ciążowych wisi....

No właśnie dlatego zajrzałam do C&A, bo pamiętam, że kiedyś pisałaś, że tam mają spodnie dla ciężarówek, ale tu u mnie w Legnicy, to kompletna porażka, ani jednych nie było :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam sobie dziś jedne spodnie ciążowe z happy mum.
t075_2.jpg

A jutro jadę po drugie, ale te już będą specjalnie na obronę :-D.
t137_2.jpg

Jutro zrobię zdjęcia i się pochwalę. :-D
Na obronę jeszcze będzie potrzebna koszula i buty. Tylko się zastanawiam,czy koniecznie to musi być typowa biała koszula czy też trochę nie zaszaleć? Jak myślicie? Może ciężarnej darują ;-):-D Obronę będę miała prawdopodobnie w październiku.
Miałam kupić spódnicę ołówkową, ale szczerze mówiąc jak ją przymierzyłam to stwierdziłam, że wyglądam okropnie. Za to w tych krótkich eleganckich spodniach prawie jak seksbomba :cool2: :zawstydzona/y:

Oprócz tego to sobie kupiłam jeszcze balsam w rossmanie dla kobiet w ciąży, ale to ten z serii rossmmaann. Bardzo fajnie pachnie

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj kupilam dwie koszulki z dlugim rekawem z kieszonkami na przodzie. Bardzo wygodne. Nie sa z zadnej kolekcji dla ciezarnych. Po prostu kupuje wieksze rozmiary, tak ze jak brzuch mi urosnie, to bluzka mi go pokryje. Nie moge kupowac tych bluzek dla ciezarnych, bo nie dosc ze jestem "utyta", to w nich czuje sie jeszcze bardziej "utyta" :szok::szok::szok: i jak slonica wielka.
Wiec postaram sie przemeczyc jakos w normalnych ciuchach ciut wekszych, tak, zebym nie wyglada, ze cos mam za male i zeby to bylo w miare estetyczne.
Ponizej zdjecia, plus sweterek, ktory kupilam kiedys.

Załączniki

• SDC12463.JPG
    SDC12463.JPG
    63,2 KB · Wyświetleń: 25
  • SDC12464.JPG
    SDC12464.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 24
  • SDC12465.JPG
    SDC12465.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 24
Ja wczoraj kupilam dwie koszulki z dlugim rekawem z kieszonkami na przodzie. Bardzo wygodne. Nie sa z zadnej kolekcji dla ciezarnych. Po prostu kupuje wieksze rozmiary, tak ze jak brzuch mi urosnie, to bluzka mi go pokryje. Nie moge kupowac tych bluzek dla ciezarnych, bo nie dosc ze jestem "utyta", to w nich czuje sie jeszcze bardziej "utyta" :szok::szok::szok: i jak slonica wielka.
Wiec postaram sie przemeczyc jakos w normalnych ciuchach ciut wekszych, tak, zebym nie wyglada, ze cos mam za male i zeby to bylo w miare estetyczne.
Ponizej zdjecia, plus sweterek, ktory kupilam kiedys.
Super, takie proste fasony są najwygodniejsze!

reklama
Sluchajcie, te modelki co prezentja te ciuchy ciazowe (obejrzalam te strone z allegro co Ivi podala wyzej), to one w ciazy sa takie chude, zgrabne i ksztaltne :szok::szok::szok:, czy na fotkach prezentuja sie z poducha? Albo te ze strony happy mum sa w ciazy czy tez poducha??? Przeciez to szczupl laski:szok:
Bo sie w koncu kompleksow nabawie:cool2:

Ivi, sweterek bardzo ladny:-)

Ostatnia edycja:
Do góry