reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Wszystkiego dobrego dla wszystkich maluszków i ich mam!
Zdrowych szczęśliwych, radosnych, rodzinnych i pełnych prezentów świat dla Was i waszych rodzin.

i tak troszkę humorystycznie...
Be-Naughty-Save-Santa-The-Trip.jpg

i pamiętajcie żeby się nie przejadać:-D
Houston-We-Have-A-Problem.jpg

Ostatnia edycja:
Yen ja wlasnie patrzylam na te quady :-) Nie na teraz ale myslalam o urodzinkach 2:-) nie wiem.
Noo ale fajne dziadki:-) Tez bym tak chciala :-(

Nooo to ja wam juz pozycze Wesolych Swiat.Bez zdjec ( szefc bez butow chodzi oczywiscie:-D)

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia.

A co tu taka cisza po swietach?:) ja dzisiaj sobie wolne zrobilam, siedze i nic nie robie:) narazie cisza bo dziewczyny spia. Dzisiaj M ma urodziny i wieczorem idziemy do kina, na kolacje we dwoje:)

reklama
anulka, no ja niestety Sylwestra na pidzama party;) Musiałabym znaleźć kogoś do dzieci na tę noc i następny dzień;) poczekamy az urosną trochę;)
Pustki tu faktycznie. U mnie jest mama przywieziona po świętach więc probuję załatwić różne sprawy korzystajac z jej obecności ( icieszenia się dziećmi ;)) właśnie maluchy obudzili i idę dać im jeśc... buziaki dla wszystkich mam, spróbuję się wieczorem odezwać:)

Do góry