reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

widzę że ruch zamiera - ale to chyba normalne przed świętami. Ja też jestem strasznie zajęta. W sobote zdałam pierwszy egzamin a już szykuje mi sie kolejny tuż po świętach. Do tego musze jakoś ogarnąć dom bo Wigilia jest tradycyjnie u nas. Jedzonko w połowie przygotowane. W czwartek będę jeszcze robiła rybe po grecku i kutię a w piątek sernik.

Wszystkim chorym życzę zdrówka i mam nadzieję że do świąt mina wszelkie dolegliwości!

Morgenrood
dzięki za życzenia!! Dzieciaczki cudnie wyglądają! Już sobie wyobrażam jaką dziadkowie będą mieli radochę że przyjeżdżacie. Życzę Wam szczęśliwej podróży i wesołych rodzinnych świąt!

Ja jeszcze odezwę się przed świętami:-p

reklama
Hej dziewczyny, jak tam u Was?
Nasz Kamilek chyba dziś dostał pierwszą kolkę, bo wydziera się w niebogłosy i nie możemy go uspokoić. Jeść nie chce, kupy nie ma, więc tylko to mi przychodzi do głowy. Myślicie, że od razu dawać kropelki?

volka- moim zdaniem za szybko na koli,z reguły są dopiero po 2 tyg, od urodzenia.Może maluszek ma po prostu zaparcie??U nas Kuba tak miał i podaliśmy mu herbatke z rumianku..była kupka i był spokój:-)

U mnie świąteczny wir...sprzątanie gotowanie...przynajmniej chłopaki się cieszą bo przyszły prezenty z allegro- kula pełzak do raczkowania i mój pierwszy owoc:) ananas i pomarańczka a...i sanki dla maluszków jeden za drugim,z materacykami super:D to dopiero będą święta zwłaszcza że u nas śnieg:-D

Kupa już była i to normalna, także zaparcie odpada, ale uspokoił się i śpi póki co. Narazie nie będę dawać kropelek, chyba, że sytuacja się znów powtórzy...

Morgenrood, moniora dziekujemy za zyczenia i rowniez zyczymy zdrowych wesołych Świąt! jeszcze Wam bede zyczyc wszystkim bo zagladam codziennie:)
Volka gratulacje, ale maleństwa musza byc z Twoich chlopcow!:)
Wydaje mi sie tez ze za wczesniej na kolki, ogolnie takie malenstwa maja czesto problemy brzuszkowe bo uklad pokarmowy zanim sie rozwinie troche mija, u nas kolki prawdziwe zaczely sie po miesiacu i trwaly 2 miesiace, codziennie po kapaniu i mleku darly sie dziewczyny w nieboglosy i tak z 2 godz, ten czas sie skracal pozniej..przezylismy to jakos i jest super:)

Dziewczyny ja też Wam i Waszym rodzinom składam:

Najserdeczniejsze życzenia radosnych, wypełnionych miłością i nadzieją Świąt Bożego Narodzenia Oraz spełniającego wszelkie marzenia pełnego optymizmu szczęścia i wiary Nowego Roku 2012

image003.jpg@01CCBFCB.C367D550
:-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2:

Dzięki wszystkim za życzenia! Ja już zrobiłam rybę po grecku i kutię, jutro jeszcze sernik a w wigilię rybka. W międzyczasie staram się pouczyć, ale idzie mi to kiepskooo :(
Choinka już ubrana, dziewczynki mało nią zainteresowane - no może trochę patrzą na pierniki w kształcie zwierzątek.

A wiecie co moi tesciowie kupili dziewczynkom? Quady! Oczywiście takie zabawkowe, ale z akumulatorkami i jak się naciśnie przycisk to jadą. Radocha jest niesamowita, no może Maja troszkę się boi ale Lena radzi sobie świetnie. Już sobie wyobrażam jak smigają na wiosnę w ogrodzie:tak:

Jutro składamy wreszcie kuchnię, ale kupiłam też troszkę drobiazgów (książeczki, puzzle) żeby Mikołaj miał co nieść w worku. Strasznie lubię święta! Dobra, zmykam do roboty...

Ja jeszcze zajrzę prze świętami z życzeniami;-)

reklama
Do góry