reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Anulka a jaki tam sylwester hehe Pizama w szafie czeka:-D
U mnie nudy.Dzis zaliczylam mase sklepow i neeeedza straszna pomimo ze wyprzedaze.
Ee tam z 5 lat temu to byly wyprzedaze.Teraz? 4 bluzki dla dziewczyn kupilam.Wooow.

reklama
gastone, uwierz, u nas te wyprzedaże duuużo gorzej wyglądają;) A ja pogoniona wizją droższych ubranek i korzystając z prezentowej kasy tez poszłam i kupilam conieco na wiosnę. Ciekawe jak urosna do tego czasu;)
mialam sobie kupić jakiś top sylwestrowydo pidzamowych spodni, ale nic nie znalazlam :D

sylwester dobre... my też bawimy się na białej sali (czyt. w białej pościeli) :-D zrobie coś na przegryzkę, wypijemy szampana i pójdziemy spać. Nic mi się nie chce. Ta pogoda deszczowa mnie dobija :-(

Ja to sie nawet do szampana nie poczuwam.wypijemy pewnie cos z rzadko otwieranego barku.. tez sie jakos kiepsko czuje,a jeszvze jutro maz mnie zostawi bo odwozi do domu me z tataVwraca z sanatprium z
HTML:
zapaleniwm oskrzeli..ech.

Hej:-)Widzę,że większośc z nas jeszcze świętuje;-)My Nowy Rok także przywitamy w domu:tak:Przylecieli do nas teściowie,może znajomi wpadną?Okaże się jutro:)Pogoda okropna,że wychodzic się nie chce...Brrr...Jutro jadę jeszcze na zakupy do Galway i mam nadzieję,że obkupię się tak jak w środę.Przecen mnóstwo...tylko Next jakiś pusty...Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale Kacper od kilku dni dziwnie się zachowuje(czyżby i nas dopadł przełomowy kryzys dwulatka???)Po pierwsze nie schodziłby babci z rąk,a jak ktoś do nas przyjdzie i ma wychodzic,rzuca się na szyję i histerycznie płacze,ciężko go później uspokoic.Wcześniej się to nie zdarzało.No i z usypianiem w dzień coraz gorzej...

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!!!

My też będziemy witać Nowy Rok w domku we własnym towarzystwie ale powiem Wam,że po zeszłorocznym Sylwestrze..kiedy mieliśmy Weronisie chorą z 40 stopniową gorączką...nowy rok przywitałam z termometrem w ręku płacząc nad trzęsącym się z gorączki dzieckiem..:(....takze na ten się bardzo ciesze,....jedyne o czym marzyłam to zebyśmy wszyscy byli zdrowi..i mogli sie spokojnie cieszyc soba...
Tez pewnie otworzymy szampana albo jakieś winko,zrobiłam już dziś sałatkę,napiekłam muffinek,jutro jeszcze coś wymodzę i będziemy się obżerać przed tv :):)

a Wam wszystkim życzę Szczęścia na ten Nowy Rok ,spełnienia marzeń i realizacji zaplanowanych celów..i cudownie spędzonego Sylwestra,czy to w piżamce we własnym łóżeczku czy na białej sali.;-)
Buziaki Dziewczyny dla Was i maluszków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To widze, ze my sie wylamalismy z M bo idziemy potanczyc i to na wesele!:) kuzynka M zaszla w ciaze i przyspieszyli troche ze slubem, dzieki temu w sylwestra sie pobawimy:) duza impreza na 130 osob. Ciesze sie jak nie wiem ze wkoncu na cala noc sie wyrwiemy i potancujemy:)2 lata z rzedu mielismy sylwestry siedzace i mam dosc szczerze mowiac:) moi rodzice i tak w domu siedza zawsze wiec nie ma dla nich problemu zeby dla odmiany u nas posiedziec w towarzystwie wnuczek:)

Gastone dobrze ze wogole jakies sa wyprzedaze, u nas to masakra cos kupic naprawde taniego i fajnego. Na szczescie dziadek ( tata M ) wyjechal do Stanow na pol roku i juz 2 paczki nam przyslal, dzisiaj druga doszla dla dziewczynek na urodziny na 4stycznia i naprawde fajne ciuszki, trafili z babcia:)

Dziekujemy za zyczenia i Wam tez kochane
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! ABYŚCIE NIE CHOROWALI, MALUCHY ROSŁY I NIE ROZRABIAŁY I ABY SPEŁNIŁY SIĘ W TYM ROKU WSZYSTKIE WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA!:)

Zobacz załącznik 420921Zobacz załącznik 420921

Załączniki

• Nowy-Rok.gif
    Nowy-Rok.gif
    22,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
No jak tam mamcie? Juz siedziecie w pizamkach przed tv? :-D
Ja czekam az uwaga: Max zasnie:-D dla odmiany:-D dziewczynki spia a ten skubaniec nie.
Szampan sie chlodzi:-) Sery i winogronka czekaja :-)
U was godzinke wczesniej bedziecie swietowac :-)

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!!!!!!!

Ale z Was śpiochy:-)Nowy Rok witajmy:-)

Gosia my świętowaliśmy 2razy:-)A póżniej(korzystając z wizyty teściów)wybraliśmy się ze znajomymi na disco:)Niestety musieliśmy przerwac nasze tańce,bo Kacper i Zuza zaczęli wymiotowac...I tak do tej pory...Jeszcze na Nowy Rok jakiś wirus się przyplątał...

reklama
Wszystkiego dobrego w nowym roku!!! Niech Was zdrowie nie opuszcza a w portfelu zawsze będzie pełno!

Ja jestem ciągle zabiegana i nawet nie mam czasu napisać. Za tydzień mam znów 2 egzaminy więc w tym tygodniu będę się pilnie uczyła bo cały poprzedni tydzień byliśmy u moich tesciów w górach. Liczyłam na śnieg i narty, miałam nadzieję że pokażę dziewczynkom sanki ale niestety rozczarowałam się. Dziwna ta pogoda w tym roku. Śniegu jak na lekarstwo.
Z "nowości" to chyba tylko tyle że jestem znów rok starsza i strasznie mnie to dziś przygnębiło.
Zazdroszczę Ani i Moni możliwości potańczenia, my spędziliśmy pół Sylwka w drodze a pół na kanapie przed tv - w sumie też było miło posiedzieć tak razem z mężulem w ciszy i spokoju. Taką emerycką rozrywkę sobie urządziliśmy:-D

Do góry