reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Witajcie...dzial Radości i troski więc ja z radością do Was:-)

Moim chłopcom wybił się pierwszy ząbek hurra Kubuś ma dolną lewą jedyneczkę,a Filipek dolną prawą:-)Dumna jestem z tych moich dzieci,świetnie przeszli pierwszego zęba,ani żeli nie używaliśmy bo nie było potrzeby:-)

Ale tu cisza. Gdzie się podziewacie dziewczyny?? U nas ospa, ale taka w wersji soft i tylko u Nadii. Ciekawe czy Nina też dostanie.

Melduje sie, ale jak gastone pisze nie ma czasu:) widze, ze nie jestem sama;) po swietach to sie zacznie pisanie dopiero:)U nas wszystko ok. Wszyscy zdrowi. Pozdrawiamy!
Chorowitkom powrotu do zdrowia!

Dziewczyny, nie wiem czy jeszcze zajrze tu przed swietami dlatego chcialam Wam zyczyc:
''W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.''

W czwartek wyjezdzamy do PL na swieta, odliczam godziny :tak: Postaram sie Was doczytac po swietach.
I jeszcze od moich dzieciaczkow: Wesolych Swiat!!!
DSC02365_resize.jpg

reklama
morgenrood w imieniu swoim i moich synków dziękuje za życzenia i wam również życzymy dużo zdrowia, radości, ciepłych i rodzinnych świąt oraz wszystkiego dobrego w nowym roku.

Wszystkim e-ciociom życzę samych szczęśliwych chwil, radości w rodzinnym gronie i tego czego same sobie życzycie. Buziaczki dla waszych skarbów od e-cioci Magdy, Szymusia i Adusia.

U nas podobnie szał przygotowań, czasu brakuje a śniegu nie widać ( ale z tego się akurat cieszę bo pracuje w drogownictwie i miałabym dyżur popołudniu :-))

Do góry