Dziewczynki poczytalam was i przepraszam ze za duzo nie popisze ale hihi od szydkowania reka boli a na ipodzie zle sie pisze.Ale J zamowil dzis piorko wiec bedzie lepiej.
Ja dzis przezylam szoook.
Siedzimy w kuchni i na gazie stoi garnek z woda na makaron.
Nagle huk! I smierdzi gazem.Zgasilam gas a tam sie pali!
Zdmuchnelam i zgasl.Sprawdzamy palniki a one nie dzialaja(te pstryczki)
I magle buch i sie pala wszystkie. !!!
J polecial na zewnatrz wylaczyc gaz.Zadzwonilismy po pogotowie gazowe.U mnie wszystko na gazie wiec serce mi prawie stanelo ze w powietrze wylecimy.Okazalo sie ze przewody oki a kuchenka przepuszczala od spodu i facet mowil ze pierwszy raz widzi takie cos. Ze nie powinna.I ze gaz sie kumulow i moglo byc wielkie bum!!!
Normalnie nogi mi sie ugiely.Odlaczyl, posprawdzal aparatem, dal potwierdzenie i jutro bedziemy zalatwiac nowa i pewnie sobie poczekamy bo wlasciciela dorwac to masakra.Ja go od trzech lat nie widzialam! Tylko pieniadze na konto wysylamy.
Jola tak mi sie skojarzylo z twoim piekarnikiem.Jaka ty masz kuchenke? Bo facet mowil mi ze to moze wada fabryczna jakas.
Ja dzis przezylam szoook.
Siedzimy w kuchni i na gazie stoi garnek z woda na makaron.
Nagle huk! I smierdzi gazem.Zgasilam gas a tam sie pali!
Zdmuchnelam i zgasl.Sprawdzamy palniki a one nie dzialaja(te pstryczki)
I magle buch i sie pala wszystkie. !!!
J polecial na zewnatrz wylaczyc gaz.Zadzwonilismy po pogotowie gazowe.U mnie wszystko na gazie wiec serce mi prawie stanelo ze w powietrze wylecimy.Okazalo sie ze przewody oki a kuchenka przepuszczala od spodu i facet mowil ze pierwszy raz widzi takie cos. Ze nie powinna.I ze gaz sie kumulow i moglo byc wielkie bum!!!
Normalnie nogi mi sie ugiely.Odlaczyl, posprawdzal aparatem, dal potwierdzenie i jutro bedziemy zalatwiac nowa i pewnie sobie poczekamy bo wlasciciela dorwac to masakra.Ja go od trzech lat nie widzialam! Tylko pieniadze na konto wysylamy.
Jola tak mi sie skojarzylo z twoim piekarnikiem.Jaka ty masz kuchenke? Bo facet mowil mi ze to moze wada fabryczna jakas.