reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Anulka wspolczuje:-( Wiem co to znaczy chorowac cala rodzinka.Ja to nawet mamy nie mam na miejscu.

Moniora tobie strasznie wspolczuje!!! Dbaj o siebi choc to nie latwe.Mu to mamy przerabane na emigracji. ...

Max ma sie lepiej. Tylko przeczyscilo go dwa razy i kurcze. lezy i baki teraz mi tu wali pod koldra takie smierdzace! Fuuuuu

reklama
dziewczyny,, które kupowaly kuchnie - powiedzcie mi, czy Waszym zdaniem taka SMOBY Kuchnia TEFAL Cooktronic NOWOŚC elektrycz. (1931248838) - Aukcje internetowe Allegro do pokoju w mieszkaniu nadała by się dla moich urwisow??? Czy oni jeszcze jednak za mali? WIdziałam coś takiego w biedronce za sporo niższa cene (139) Czerwona, lądna. W sumie ma dwa końce, dźwięki, światełka... Asia dziś dostala do rączek u koleżanki czajniczek i filiżanki i jak jej pokazalam to zaczęłą "nalewać: herbatkę i pić z kubeczka;) Może dorośnie do takiego prezentu?

przepraszam,ze tak tylko z tym, ale jesteśmy na wsi u dziadków i wpadam na chwilkę.

zdróka i scierpliwośći dla chorych i opiekunek:)

Onna-kuchnia cudna, jesli ma to byc prezent od Mikolaja to ja bym sie nawet nie zastanawiala. Moj syn bawil sie taka kuchnia jak skonczyl 2 lata i bawi sie caly czas. Mysle, ze Asia oszaleje ze szczescia bo kazda mala dziewczynka marzy o takiej kuchni.

Moniora no masakra z tymi choróbskami! zaczął się sezon na wirusy! Zdrowka dla Ciebie jeszcze raz i oby u Kacperka nic sie poważniejszego nie rozwinęło.

Gastone no tragedia jak wszyscy chorzy..my mamy mame tyle, że ona pracuje. I akurat jak wczoraj potrzebowaliśmy to nie było nikogo ale najlepsze jest to, że dzisiaj bolał mnie żoładek trochę rano i już nic nie czuje, przeszło..I dziewczynkom też szybko przeszło, więc to jakiś lekki wirus chyba. Mam nadzieje! dobrze ze z Maxem lepiej, moze to to co u nas..

A wogóle będę Was musiała opuścić na 2 dni bo jutro idę do szpitala. Na karku wyrósł mi pod skórą jakiś tłuszczak i idę na zabieg, usuną mi to bo wyglądam jakbym garba miała:/ jakoś się nie stresuję chyba, bo niby to nic groźnego, wzięłam pół torby nieprzeczytanych gazet i wkońcu to zrobię w spokoju:) to chyba tylko matka bliźniaków może się cieszyć z pobytu w szpitalu:D

Ostatnia edycja:
Anulka powodzenia! Oby nie bolalo:-(

Onna ja mysle ze to swietny prezent.Moje dziewczynki od twoich mlodsze a juz sie swietnie bawia.Kuchnia to codzienny rytual.Wogole odziwo maja tyle zabawek a tylko gary, i pociag:-)
Dostaly pare dni temu zestaw do kawy i skubane ciagle cos popijaja:-)))
Maja tez takie warzywka, kurczaczki, jajka, salatki itp z plastiku i swietnie sie bawia .
Hanka upodobala sobie krewetke a Zoska bananka i ciagle udaja ze jedza.Zosia przychodzi do mnie i mnie karmi lyzeczka ciagle:)

Yen a ja do ciebie pytanie.Ty kupilas kiedys dziewczynom zestaw sprzatajacy .Ile one wtedy mialy?
Jak dlugo bylo zainteresowanie? Nie wiem zupelnie jakie prezenty mam kupic, doradzcie mi prosze!
Nie chce zabawek grajacych bo maja full,chce cos typowo babskiego ale dostosowane do wieku.

hello Mamuśki....mam do was pytanko chcę zakupić termometr elektroniczny taki do ucha i czoła....macie jakieś wypróbowane?? bo nie umiem się zdecydować....pozdrawiam

reklama
Do góry