Milenka28
Fanka BB :)
ONNA u mnie też drugi bliźniak jest bardziej "rozdarty" więc może coś w tym jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wybaczcie, ale jeszcze jedna wazna dla mnie rzecz - juz kiedys o to pytalam ale nie bylo odzewu - czy ktoras moze wie jak moge przechowac mieso z krolika dla dzieci???? podzielic to jakos, zamrozic, czy moze juz ugotowane??? nie mam pojecia, a mam dostac calego ktolika, wiec chcialam zeby na troche obiadkow starczylo...
dałam Mai chrupka - olała go , dałam Lenie - je ale bez entuzjazmu )
A co robicie, gdy na spacerze jedno z dzieci zaczyna plakać? Ja kilka razy tak miałam, bo jak się obudzą to są takie niespokojne i póki nie przestawią się z trybu spania na oglądanie świata trochę sobie popłaczą. To jeszcze pół biedy jak jedno płacze, ale jak obie zaczną się wydzierać to masakra! Ludzie patrzą na mnie jak na wyrodną matkę. No tak, gdybym miała jedno dziecko to wzięłabym na ręce, a jak obie się wydzierają to jak mam faworyzować jedną kosztem drugiej? Najczęściej wtedy wieję szybko do domu, taki szybki spacerek działa uspokajająco - moje dziewczyny chyba lubią jak im głowa podskakuje bo uciekam z zawrotną prędkością ))
Boże, ale my podwójne mamy musimy się umęczyć....