reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Dziewczyny ja tylko melduje ze jestesmy w trakcie przeprowadzki, w srode juz na stale ale jakis czas nie bedziemy miec internetu wiec odezwe sie jak zainstalujemy.

reklama
cailina super wieści!

Korzystając z okazji, że moje dzieci juz ponad miesiąc są w domu i nie choruja zaszczepilismy sie dziś na MMR.....
Oczywiście mam stracha i nadzieję, e nic sie nie wydarzy, teraz śpią, nie maja gorączki.
Dziewczyny po jakim czasie może wychodzić ta wysypka poszczepienna? czy ona powinna wyjść czy nie? Bo takie było zamieszanie w gabinecie, że w końcu nie dopytałam:baffled: Jakie inne zachowania, rzeczy powinny zwrócic moja uwagę?

Niuleczka zazwyczaj jakaś wysypka lub goraczka to po kilkunastu godzinach, dobrze ze chlopaki zdrowe, a ja wlasnie wrocilam od lekarza milosz na antybiotyku zakażenie gornych drog oddechowych, gardlo az bordowe

Niuleczka my też wczoraj szczepilismy na mmr ale mówili nam tylko o ewentualnyej gorączce. U mnie mało czasu na wszystko... Ale za godzinkę też wybywam na spacer.... Maluchy coraz bardziej absorbujace mimo ze jeszcze nie chodzą. A i tak wszędzie ich pełno :)

No u nas przez tydzieńod szcepienia wsystko ok, a od wczoraj obaj mi gorączkują bez żadnych innych objawow i zastanawiam się czy ma to związek ze szczepieniem czy cos innego nam sie przyplatało:confused:
Nerwa mam bo w sobote mamy jechac do Wawy żeby chlopaki zobaczyli wreszcie swojego ciotecznego brata, bo wcześniej w kółko chorzy byli:baffled: Mam nadzieję, że ta gorączka minie i pojedziemy.,
Macie jakies propozycje co to moze być bo trzydniówke juz jeden mial, gorączkują tak około 38, w nocy 39 bona zęby to chyba trochę za wysoko, fakt idą nam teraz zebole ale czy to to? głupia jestem już bo kataru zero i kaszlu brak:confused:

Niuleczka- możliwe, aczkowliek 3-dniówka zazwyczaj sięga 40st i ciężko szczególnie pierwszego dnia ją zbić, potem lepiej. Zdrowiejcie i odwiedzajcie, bo podoga super jest :-D,

Ja się cieszę, bo przedwczoraj wystawiłam wózek i dzisiaj sprzedałam :-D razem z fotelikami i bujaczkami :-D będzie na domowe atelier i na konto dzieciakom :-) bo na razie potrzeb nie mają...

reklama
Do góry