niuleczka- teraz panuje wirus który atakuje gardło, mam nadzieję,że to nie to i że szybko temperatura minie!
sylha- wózek sprzedany szybciutko,gratulacje!
To jakim teraz śmigacie?
U nas pomalutku czas mija dzieci mam zdrowe jak ryby odpukać już od 2 miesięcy a wychodzimy na dwór codziennie nawet jak pada albo jest zimno, w te takie cieplutkie dni to nawet bez czapek sobie spacerowaliśmy, na co niania która opiekuję się innymi bliźniętami z mojego budynku prawie dostała zawału jak nas zobaczyła
Bo Ci chłopcy byli w kombinezonach, zimowych śpiworkach,zimowych czapkach i jeszcze jak dotknęłam mieli lodowate rączki. My to po prostu wychodzimy z mężem z założenia,że lepiej jak im jest troszkę chłodniej niż jakby miało być za gorąco, oczywiście jak wiał zimny wiatr to i czapy na głowę zakładałam. Nie powiem,bo w sezonie zimowym to i rota zaliczyły i dwa razy infekcję górnych dróg oddechowych,ale odpukać na razie spokój. Mój mąż niestety nadal nie ma pracy,ja już też zaczynam szukać pomału tylko nie wiem,jak tam sytuacja z Gabulkiem, czy będę mogła wrócić do pracy. W kwietniu mamy wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka udało mi się dostać państwowo i porobią mu różne badania m.in. eeg mózgu może coś się wyjaśni... w ogóle jestem jakoś podłamana sytuacją na Świecie na tym co się dzieje na Ukrainie, przydałby nam się jakiś wyjazd i oderwanie od wszystkiego
P.S: Kupiliśmy nowy wózek,jakby któraś z Was słyszała,że ktoś jest zainteresowany to mam do sprzedania Baby Jogger City Select podwójny oczywista w super stanie w komplecie z pałąkami do wózka adapterami do fotelików, gondole biała i czarna na moje życzenie
Wózek był niesamowity i niezastąpiony dopóki Laura nie zapragnęła widzieć brata i z tego powodu było wstawanie,wyrywanie się i płacz
Aaaa kupiłam nocniki i od 2 tyg rano sadzam maluszki i powiem szczerze,że ładnie robią tam to co trzeba
sylha- wózek sprzedany szybciutko,gratulacje!
U nas pomalutku czas mija dzieci mam zdrowe jak ryby odpukać już od 2 miesięcy a wychodzimy na dwór codziennie nawet jak pada albo jest zimno, w te takie cieplutkie dni to nawet bez czapek sobie spacerowaliśmy, na co niania która opiekuję się innymi bliźniętami z mojego budynku prawie dostała zawału jak nas zobaczyła
P.S: Kupiliśmy nowy wózek,jakby któraś z Was słyszała,że ktoś jest zainteresowany to mam do sprzedania Baby Jogger City Select podwójny oczywista w super stanie w komplecie z pałąkami do wózka adapterami do fotelików, gondole biała i czarna na moje życzenie
Aaaa kupiłam nocniki i od 2 tyg rano sadzam maluszki i powiem szczerze,że ładnie robią tam to co trzeba