gieniek swietny wozek i maluszki tez, duze juz i zupelnie do siebie nie podobne, no ja musiałam maluchy zabrac na zakupy bo kupowalam buty noi kurtki , generalnie zaszalalam z zakupami dla dzieci , na wiosne i lato sa juz obkupione no jeszcze sandalki ale to wiadomo ze nie teraz
Kurtki, czapki, apaszki i tramki kupilam w cocodrillo, oprocz tego po 2 pary butów na teraz kupilam lasockiego a bardziej wycięte korneckiego , dresy, bluzeczki i spodenki kupilam w zeszlym miesiacu
Oprócz tego tesciowa przywiozla z niemiec troche fajnych ciuszków
Mąż o polowie z tych ubran nie wie bo powiedzial by ze na glowe upadlam hehe ale ja uwazam ze dziecia tez należą sie nowe ciuchy a nie tylko z lumpeksu bo wiadomo ze czasem tez cos mozna kupic
Kurtki, czapki, apaszki i tramki kupilam w cocodrillo, oprocz tego po 2 pary butów na teraz kupilam lasockiego a bardziej wycięte korneckiego , dresy, bluzeczki i spodenki kupilam w zeszlym miesiacu
Oprócz tego tesciowa przywiozla z niemiec troche fajnych ciuszków
Mąż o polowie z tych ubran nie wie bo powiedzial by ze na glowe upadlam hehe ale ja uwazam ze dziecia tez należą sie nowe ciuchy a nie tylko z lumpeksu bo wiadomo ze czasem tez cos mozna kupic