reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

A my się teraz będziemy chwalić, bo Florka zastymulowana przez przyszywanych dziadków znowu wykonała spory skok rozwojowy:-) Nauczyła się wspinać po mnie jak leżę na boku i stawać.....nie powiem, że do pionu bo to raczej stanie ala złożony scyzoryk, ale zawsze coś:-p no i mówi "da", jak coś chce i "idzie" jak się sama motywuje do raczkowania albo czeka w aucie, aż pojedziemy - fakt, że często nieświadomie, ale parę razy wyraźnie celowo:-) Wniosek jest taki, że moje dziecko idiocieje, jak siedzi samo z matką, a rozwija się, jak matkę z oczu traci:-p:-p:-p
:-D:-D U nas to samo! Wracam z pracy a Zosia wyuczona przez babcię, robi brawo brawo, pokazuje gdzie jest Zosia i robi pa pa:-D Brawo Florka!!!

Ja o wyjeździe stwierdzam, nie dość, że mam anioła to wszystkożernego. Zniósł bez komplikacji napchanie przez tate jakimś kurczkiem z grila, placki na blasze mamy i kilka kg. stokrotek (zresztą Pys tez sie nimi obżerał:szok:).
Jaka oszczędność:-) Zosia też wszystko je! Pół biedy gdy jest to trawka czy ziemia, ale na działce leci do ścieżki z kamieni i pakuje je do buzi:szok:!

reklama
Florka brawo za postępy:-)
Kubusiu ty chyba roczek o własnych siłach przemaszerujesz:tak:
u nas też coraz częściej junior się zapomina i stoi sam
ale jest bardzo ostrożny i woli sie asekurować podpierając choćby jednym paluszkiem:cool2:
a wymuszacz pierwsza klasa - o wszystko

Kuba - super!!
a my odebrałyśmy wynik posiewu i coś tam jednak jest:-(
mam wynik - bakteriuria 10/4/ml.
jutro idę do pediatry niech luknie co i jak i jeszcze mam zamiar jutro znów posiew zrobić, ten robiłam prywatnie, mam jeszcze skierowanie więc jutro złapię młodej siusiu i oddam państwowo - tak dla pewności.

Renai widzę że Tymek też już kombinuje, super:tak:
Pabla niestety nie wiem co to jest bakteriuma:dry:ale trzymam kciuki żeby było ok, myślę że pediatra znowu was skieruje na posiew jak co badanie to inny wynik, kciuki zaciśnięte:tak:

Pabla trzymam kciuki, a co by to nie bylo nic poważnego:tak: i masz rację, zrób jeszcze raz za państwowe, a co!
Kuba gratulacje!!
Florka no proszę Cię!! Tosia jednak będzie ta ostatnia co z kocyka wyfrunie:-p
Zuch dziewczyna:-):-D:-D

Florka pani Prezes z kocyka chyba chce rzucić stanowisko???:-p super:-)
Pabla nie martw się może to nic strasznego;-) trzymam kciuki oby tak było;-)

a moje Dziecko zaskakuje mnie totalnie:tak: sam od siebie zaczął dawać wszystkim buziaka jak ktoś Go poprosi:-D a lalkę dzisiaj całował jak szalony:-p jak coś chce to pokazuje paluszkiem i mówi "eeee";-) ja katowałam Małego żeby robił "kizia mizia" a On nic, a od paru dni siedzi głaszcze się po buzi lub kogoś głaszcze i mówi "kaaa":-) z fizycznych spraw próbuje stawać przy czym tylko się da:-p dziś męczył stoliczek z FP ale ślizgał Mu się po podłodze, więc nie dało rady stanąć:sorry2: trenowanie raczkowania idzie ostro, jeszcze nie czworakuje, ale jakoś się przemieszcza:szok: i to dość szybko, oj robi się gorąco:dry:

No proszę, jakie wspaniałe postępy!!! Gratulacje!!!
Pabla, trzymam kciuki, żeby to nie bylo nic poważnego!

KATE no no Antoś po bandzie poleciał że hej:-Dsuper!!!takie postępy:tak:
Kuba dzisiaj rano sam wstał:szok:gonie go po pokoju bo z gołą dupcią latał a on w kucki (myślałam że kupę będzie robił:-D)a ten hops i stoi:szok: oczywiście po 3 sekundach było bach:-pjuż drugi raz nie wstał ale mnie szokło:happy2:
no i nauczył się (sam) bić brawo:tak:

reklama
Kubuś, Antoś - super!! ale pędzicie!!
Ja swoją też ucze buziaków ale mnie całować nie chce:sorry2:
za to jak spotka jakiegoś dzieciaczka w piaskownicy czy w kinie to pierwsze co to do całowania się bierze:-D:tak:
i pokazuje jednym paluszkiem jak coś chce....
ach, te nasze dzieciaczki:-)

Do góry