reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Misia, brawo! Pewnie trochę poćwiczy stanie, nóżki się wzmocnią i ruszy z kopyta:-)
Florka uśmiecha się generalnie do wszystkich, ze szczególnym uwzględnieniem młodych przystojnych mężczyzn:-D Na widok dziadka natomiast uderzyła w ryk..... i dobrze mu tak:-p

reklama
Pabla, super wieści! Tak to niestety z tym pobieraniem moczu u dziewczynek bywa, że byle co i od razu straszące wyniki wychodzą:baffled:

Pabla wiedzialam ze tak bedzie super :tak::tak:
Misia brawo :tak:
Ika,Post zdrowka dla Was :tak:
Fisiek wstal przed 6 i do tej pory drzemnal sie okolo 20-30 min maruda ze hej ale dzis jakos przezyje niech sie wykrzyczy aby jutro byl do zycia tzn do loty;-):tak:

Pabla super!!!! no u dziewczynek przechlapane z tym pobieraniem moczu współczuję wam takich akrobacji:confused:
Oj biedna Blanka, pomyliło dziecko, ale to znak że kocha tatusia:tak::-)
Kuba sie smieje do wszystkiech, boi się ludzi w kaskach:-D
i zaczął sie panicznie bać jak mu robię samolota nad sufitem, m go wczoraj chciał rozieszyć i tak jak zawsze podzucić troszke do góry, a mały w ryk:dry:dzisiaj chciałam sprawdzić o co chodzi i znowu zaczął ryczec i sie przytulać:sorry2:
Misia brawo!:tak:

Blanka była przerażona... ale Kuku jeszcze bardziej... a tak przeżywał, że normalnie aż męża nie poznałam... ojoj...

no bo jak tu sobie uświadomić że na Twój widok dzieci płaczą:szok::szok::szok::szok::szok:
No ale Blanka się nie dziwię jak Tatuś z pracy przychodzi to Ika ma na twarzy błogostan:-):-):-):-):-):-) no a tu się okazało że to nie Tatuś jednak:no::no::no::no::no:..oj Blanuś Blanuś...takie życie...nie każdy facet to tatuś się okazuje:-):tak::tak::tak:
Julia, te koszule boskie, drink z palemką i Alohhhha:-):-):-)
Aż mi się hawaje przypominają:-D:tak:

Blanka była przerażona... ale Kuku jeszcze bardziej... a tak przeżywał, że normalnie aż męża nie poznałam... ojoj...
Czyżby pierwsza w jego życiu kobieta, która go odrzuciła?:-):-):-):-)

Myśmy znowu poćwiczyły przy użyciu poniedziałkowej Wyborczej i mojej komórki i młoda zaczaiła, że jednak można się ruszać inaczej niż wężowym ruchem rannej dżdżownicy:-p Podciąga się na przedramionach, odpycha czubkami palców u stóp a reszta człowieka sztywno ułożona w trójkąt równoramienny:-DJa wiem, że wszystkie pozostałe dzieci już chodzą, ale matkę zapóźnionego leniwca i takie wyczyny cieszą:tak::tak::tak:

reklama
Myśmy znowu poćwiczyły przy użyciu poniedziałkowej Wyborczej i mojej komórki i młoda zaczaiła, że jednak można się ruszać inaczej niż wężowym ruchem rannej dżdżownicy:-p Podciąga się na przedramionach, odpycha czubkami palców u stóp a reszta człowieka sztywno ułożona w trójkąt równoramienny:-DJa wiem, że wszystkie pozostałe dzieci już chodzą, ale matkę zapóźnionego leniwca i takie wyczyny cieszą:tak::tak::tak:

Ale się uśmiałam:-):-):-):-):-) Surv pisz tę książkę szybko bo ja już się nie mogę doczekać, żeby ją przeczytać:-D:-D:-D:-D Przemieszczanie się Antka wygląda podobnie, ale ja bym w życiu nie umiała tego tak opisać:-p:-):-D
a dziś mój Syn bawił się w łóżeczku i jakoś za długo było cicho, podchodzę patrzę a Syn cały umazany w kupie, brudne prześcieradło - dosłownie wszystko:szok: nawet na głowie miał kupkę:-p takiego numeru mi jeszcze nie wywinął:baffled:;-)
Pabla świetnie wieści, nie martw się już:)

Do góry