reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

chyba nie ma roznych technik wsadzania czopka :sorry2:

debridat dziala najwczesniej po 10 dniach

w ogole jak Was czytam jestem przerazona swoja wyrodnoscia
pierwszy raz do pediatry ide w poniedzialek

reklama
No to jestem spokojniejsza,bo już się martwiłam że mu nie pomaga,bo w nocy biedny tak się prężył przez sen.Nad ranem ułożyłam go na brzuszku i tak zasnął.My mamy zalecenie brać 2 tyg

Roni, tu nie chodzi o techniki wsadzania czopka, tylko jak przepołowisz go na pół to jedną cześć masz jak walec, czyli nie ma węższej części do wsadzenia w pupcię. I stąd może to być dla dziecka mniej komfortowe:sorry2:
(Chyba o to Reni chodziło:confused:)

No a ja chciałam sie z Wami i maluchami pozegnac na ok 3 tyg jedziemy na te Nasze wakacje i dzis od 4 ranoo leje bez przerwy ciekawe jak bedzie dalej...:-:)crazy:

Trzymajcie sie cieplutko zycze duzo zdrówka mamusiom i ich malenśtwom oraz wszystkim którzy maja przed sobą jakies badania itd to pomyslnych wyników.

Bedziemy za Wami tesknic.

Kamu - ja już nie będę zmieniała mleka bo już raz to zrobiłam i mała źle to zniosła. teraz jej bardziej rozcieńczam to mleko żeby nie było takie gęste i jest troche lepiej. Dziś w dzień spala mi 4 godz i zjadła po raz pierwszy 120 ml mleka:szok: a teraz maz zabrał ją do teściów....

Heksa udanych wakacji i ladniej pogody:tak:Ale wam zazdroszcze:zawstydzona/y:

Ja od wczoraj tez sie wspomagam sztucznym,bo maly po poludniu wyjadl dwa cycki i sie denerwowal,bo chcial jeszcze ,a juz chyba nie lecialo,wiec zrobilam butle.I dzisiaj ta sama sytuacja.Wczoraj dopil jescze 60ml mleczka,wiec dzisiaj mu zrobilam tyle samo i bylo za malo.No i teraz nie wiem czy jak nakarmilam butla to musze te 3 godziny odczekac do nastepnego karmienia piersia:confused:Ja i tak z reguly staram sie nie predzej niz co 3 godziny dawac cyca,ale czasami nie wychodzi i trzeba szybciej.

reklama
ja daje infakol i w sumie pomaga, nie zeby cuda czynil, ale jakos latwiej to znosi. Z tym ze butelka starcza na ok tydz przy karmieniu co 2 h.:dry: zastanawiam sie nad plantexem albo gripe water(czy jak tam to sie pisze).

Do góry