reklama
Roni21
Spider's Web
pabla dokladnie miesiac to trwa
daje tylko debridat, ale srednio pomaga
140 zlada 2 razy na dobe, rano i na noc, tak to po 90
My też dostaliśmy debridat,z tym że Maksiu nie ma takich typowych kolek tylko delikatne objawy,tzn chwile po jedzeniu zaczyna się prężyć i stękać trwa to chwilkę i spokój po jakimś czasie znowu.Mam nadzieję że ten debridat nam pomożę.
Acha i jeszcze mi mówiła że Nan często działa kolkowo bo jest ciężej strawne, już lepsze jest Nan activ lub hipp różowe1
A mój teraz tak jadł szarpał się przy tym cycu i szarpał aż w końcu mu się ulało
Czyli chyba wcale nie był głodny.
Acha i jeszcze mi mówiła że Nan często działa kolkowo bo jest ciężej strawne, już lepsze jest Nan activ lub hipp różowe1
A mój teraz tak jadł szarpał się przy tym cycu i szarpał aż w końcu mu się ulało
Czyli chyba wcale nie był głodny.
Roni to mala ci pieknie spi,jak dla mnie marzenie
U nas dzisiaj 2 pobudki-o 2.00 i o 5.00,ale poszedl spac o 23.
Na szczescie jak narazie wiekszych problemow z usypianiem nie mamy i maly ladnie w lozeczku zasypia sam,no czasem ma jakies trudne chwile i zdarza mu sie stekac,az go tata do naszego lozka przynosi,ale ogolnie jest ok.
No i dzisiaj jakos lepiej z tymi wzdeciami,bo sie tak rano nie prezyl strasznie,tylko chwile i byla kupa i spokoj,a czasami potrafil sie strasznie rozryczec tak go ten brzuszek bolal.Mam nadzieje,ze zmierzamy ku lepszemu
U nas dzisiaj 2 pobudki-o 2.00 i o 5.00,ale poszedl spac o 23.
Na szczescie jak narazie wiekszych problemow z usypianiem nie mamy i maly ladnie w lozeczku zasypia sam,no czasem ma jakies trudne chwile i zdarza mu sie stekac,az go tata do naszego lozka przynosi,ale ogolnie jest ok.
No i dzisiaj jakos lepiej z tymi wzdeciami,bo sie tak rano nie prezyl strasznie,tylko chwile i byla kupa i spokoj,a czasami potrafil sie strasznie rozryczec tak go ten brzuszek bolal.Mam nadzieje,ze zmierzamy ku lepszemu
a ja nie wiem czy to sprawka tych czopków czy co ale spi słodko co 3h budzi sie na jedzonko i dalej kima jakoś lezakowania nie widze i oby mu sie nie przestawilo na nocną aktywność
no i udało mi sie zapisać na USG bioderek na 21go więc w sumie za tydzień i ciekawa jestem czy też usłyszę o pieluszkowaniu
kurcze czekam na męża bo wózek w aucie a ja chcę na spacer - normalnie wyrodna matka jestem bo jakoś chyba za malo tych spacerów albo za krótko
no i udało mi sie zapisać na USG bioderek na 21go więc w sumie za tydzień i ciekawa jestem czy też usłyszę o pieluszkowaniu
kurcze czekam na męża bo wózek w aucie a ja chcę na spacer - normalnie wyrodna matka jestem bo jakoś chyba za malo tych spacerów albo za krótko
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
dZiewczyny a jak podajecie ten debridat to znaczy jak czesto i ile go dajecie
pabla27
Fanka BB :)
Roni, ale miesiąc i teraz zaczęła Ci robic kupki normalnie? My dzis uskuteczniłyśmy gimnastykę, rureczke i kupa poszła, najpierw zbita jak plastelina a potem taka luźniejsza....od razu jej ulzyło. Ale widziałam jaki to wysiłek był dla niej, więc się nie dziwie że tak to ja męczy. A nie wiem co jej dawać żeby te kupy były luźniejsze, daje wodę, herbatki..niewiele tego wypija bo nie chce, rozcieńczam bardziej mleko...och, co robić, moze faktycznie to Nan active spróbować, myślisz że cos to zmieni?pabla dokladnie miesiac to trwa
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Moja mloda wczoraj zaczela koncert o 21.00.
Darla sie okropnie, myslalam, ze sasiedzi juz zareaguja ale obylo sie bez problemow. Skonczyla przedstawienie o 1 i zjadla 120 ml mleka co sie jej nie zdarza. Jedna po 5 min chlusnelo z niej jak z fontanny- chyba wszystko co zjadla bo znowu byla glodna. Myslalam, ze zwariuje....
Chyba bardzo sie zmeczyla swym wyciem bo spala od 1 do 6.30.
A dzisiaj mam anioleczka w domu, grzecznie sobie lezy w hustawce, nie placze tylko co 2 godz. sygnalizuje, ze jest glodna;-)
Darla sie okropnie, myslalam, ze sasiedzi juz zareaguja ale obylo sie bez problemow. Skonczyla przedstawienie o 1 i zjadla 120 ml mleka co sie jej nie zdarza. Jedna po 5 min chlusnelo z niej jak z fontanny- chyba wszystko co zjadla bo znowu byla glodna. Myslalam, ze zwariuje....
Chyba bardzo sie zmeczyla swym wyciem bo spala od 1 do 6.30.
A dzisiaj mam anioleczka w domu, grzecznie sobie lezy w hustawce, nie placze tylko co 2 godz. sygnalizuje, ze jest glodna;-)
Podziel się: