reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

a z dzisiaj wieczorem. założyła sobie moją torebkę i mówi...ide do sklepu..i kupie....i tu wymienia/.....różności
a potem....po kilkuminutowej przerwie...ide do sklepu kupie piło a potem do kosciółka pójde:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Padłam!
Olga dziś - mamo, tato zamknął ci kompa ;-)
Surv, Olga nadal pała wielka miłością do dziewczynek z przedszkola. Dziś znów przechodziły obok i jak tylko zobaczyła, to do babci "babciu szybko, bo mi dziewczynki uciekną!" I dawaj, spacerowała z nimi. Fakt, przed przedszkolem trzeba będzie dziewczynkę ciut ukulturalnić ;-)

Niemożliwe są te dzieciaki:-D:-D:-D:-D
Maciek tez kilka razy mówił "Kamil mnie udezył,musiałem go pobić":szok::szok:
Ostatnio pokazuje na mój nadgarstek i pyta "co tu mas?" ja mówie "kość" a on "kość? dla pieska?":szok:
A dzisiaj rano wychodzimy z bloku i stoi pojemnik na piasek,ale jeszcze pusty,więc K mu tłumaczy,ze jak będzie zima to będzie tam piasek,a młody "na placu zabaw jest zima":-D:-D

Dziś przy okazji Miki oświadczył, że całuje się z Karolinką. Miałam opad szczęki do podłogi! Mój mały nieśmiały chłopczyk???

Post, no tak to już wiadomo jak Wy niedziele spędzacie....ale, żeby dzieci do małego po piwo wysyłać?:-D

Kasia...taaak nieśmialy chlopczyk....a za parę lat przyjdzie jakaś zapłakana nastolatka i Ci oznajmi, że babcią zostaniesz:-p:-)

Flo wczoraj zaciągnęła mnei do siebie i kazała przenieść do salonu stoliczek i krzesełko, po czym wytargała spod stołu starą klawiaturę, wyciągnęła mój stary telefon, ktory jej do zabawy dałam, zasiadła przy stoliku i trzymając telefon przy uchu, drugą ręką zaczeła intensywnie walić w klawiaturę...jak spytałam, co robi to zostałam zgaszona "cicho mama, ja placujem":-p

Survivor jeszcze troche i Ci flo w tłumaczeniach pomoże.tylko nie przeszkadzaj ,jak pracuje;-):-p

Maciek nas wczoraj zagiął.Była z nim wczoraj w łazience i go zaostawiłam tam,bo mówił,ze się będzie ważyć.Po chwili pytam :co tam robisz,a on :siedze na górze. Ide ,patrzę,a on siedzi na blacie nad pralką:szok::szok::szok: Cwaniak sobie podstwaił wagę,na to proszek w pudelku (4 kg utargał:szok:) i po tym wlazł na góre.Zdjęłam go i mówię :pokaż jak tam wlazłeś,a on migiem spowrotem wlazł:szok::szok::szok:

ale macie dzieci ...szok
Wercia do mnie gada pelnymi zdaniami typu; mamusiu podziele sie z toba duzym kawalkiem pizzy :)

Madzia jakbym Kube widziała heheh takie same pomysły:-p wchodzę do pokoju a on w krzesłku siedzi (takim wysokim z Ikeii) mówie jak tam wlazłeś, a on po sofie, rękami się oparł o blat i podciągnął sie do krzesełka:dry:
teraz ma fazę "no patrz, zabrał/zabrała mi":-D a i śpiewa piosenke o mikołaju:tak:

reklama
Moja Wikusia ma równie ciekawe pomysły :dry: wchodzi na biurko żeby pogrzebać w nadstawce sątam zabawki Oli :-p, a wczoraj próbowała wejść do głębokiego wózka dla lalek :laugh2::laugh2: i rozwaliła brodę :-(

Do góry