reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No takie są skutki nauki nocnikowania Flo też jest malo dyskretna w tej kwestii :" Co mama, siusiu robisz? o, duzie siusiu! Blawo mama! Spuść wodę! a lącki umyjeś?"...normalnie człowiek już nawet jakby chciał, to za brudasa robić nie może
Generalnie jak Macius chce kupę to jest kilka podejść,więc jak już siedzi na tym kibelku to go jakoś zagaduję ,zęby posiedział aż zrobi co ma zrobić i mówię "ciśnij mocno,widzisz kupki nie możesz zrobić bo sie za dużo czekolady najadłeś" a on wczoraj już o tej czekoladzie zapomniał dodać.Ale za to pokazywał "o tak...mocno ceba cisnąć",az go zatelepało i musieliśmy zrobić zmianę,bo faktycznie kupsztala zaczął robić Sorki za takie tematy
Widzisz Survivor ja córka dba o twoja chigienę (higienę-kurde jakie "h"?).
Ech papugi jedne
Widzisz Survivor ja córka dba o twoja chigienę (higienę-kurde jakie "h"?).
Ech papugi jedne
survivor26
Mamy lipcowe'08
Flo w końcu daje sobie czytać książki, a nie tylko opowiadać co na obrazkach widać i skutkiem tego nauczyła się na pamięć wierszyka Brzechwy o misiu...a jak się już nauczyła, to uznała, że należy poetę poprawić i wersja aktualna wygląda tak (kursywą elementy własne poetki):
"Plosie państwa, oto miś to miś Puchatek jest chiba
Miś jest gziećny dziś, gziećny jesteś, misiu?
Chętnie państwu łapę poda, misiu no daj łapkę
Nie chce podać niegziećny miś, śkoda zie nie chce"
"Plosie państwa, oto miś to miś Puchatek jest chiba
Miś jest gziećny dziś, gziećny jesteś, misiu?
Chętnie państwu łapę poda, misiu no daj łapkę
Nie chce podać niegziećny miś, śkoda zie nie chce"
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Surv super ten wierszyk
Moja Wikusia kilka dniu temu , mieliśmy na obiad naleśniki, przybiegła do mnie i Prosi aby jej tego naleśnika zakulać (czyt, posypać cukrem i zawinąć w rulonik) ;-)
Moja Wikusia kilka dniu temu , mieliśmy na obiad naleśniki, przybiegła do mnie i Prosi aby jej tego naleśnika zakulać (czyt, posypać cukrem i zawinąć w rulonik) ;-)
reklama
Surv
Kuba uwielbia Lokomotywę co wieczór teraz sobie każe czytać i fragmenty zna na pamięć, no i obecnie jest na tapecie "chwała na wysokości, chwała na wysokości a pokój na ziemi"efekt zabierania dziecka ze sobą do pracy
no i dzisiaj jedziemy do żłobka i Kuba mówi do mnie:
"Cemu zabielas mnie do złobka wstlętna mamo"
Kuba uwielbia Lokomotywę co wieczór teraz sobie każe czytać i fragmenty zna na pamięć, no i obecnie jest na tapecie "chwała na wysokości, chwała na wysokości a pokój na ziemi"efekt zabierania dziecka ze sobą do pracy
no i dzisiaj jedziemy do żłobka i Kuba mówi do mnie:
"Cemu zabielas mnie do złobka wstlętna mamo"
Podziel się: