reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Rozmawiamy o tym jak to każdy był kiedyś był dzidziusiem i mówię ty Mikusiu byłeś dzidziusiem i ja byłam, i tato. A Miki "taaak, i wtedy były dinozaury...":baffled:
No nie mam pytań:-D Buchnęłam śmiechem, Miki zmieszany, nie wiedział o co chodzi, a m krzyczy z kuchni "to mu teraz wytłumacz";-)

reklama
aaaa...dopiero zauważyłam ostatni tekst Olgi...to może jednak poczekajcie z tym przedszkolem, bo jak dziewczyna się tam z takimi tekstami zamelduje, to klopoty gotowe:-)

a Flo dziś wraca ze żłobka mocno smętna i tatuś od progu donosi, że podobnież pobiła Kubę puzlami piankowymi.. matka pyta: "pokłóciłaś się z Kubą?", a Flo na to z radosnym uśmiechem "nieee...pobiłam Kubę" Matka wyśmiawszy się w rękaw puszcza smrodek dydaktyczny, jak to nikogo nie wolno bić etc. na co dziecko kwituje: "nie wolno bić...bo w kącie śtałam"... matka prychając i plując ze śmiechu wybiega do łazienki zaniechawszy dalszego wychowania...:-p

reklama
ha ha ha
Kasia..młoda jak chce szybko zmienić temat na bardziej wygodny to w trakcie dydatkycznej tyrady pyta ojca...a Tatuś gdzie ma siusiaka no gdzie???
:)
tak Flo...zdecydowanie masz rację..nie wolno bo w kącie się stoi..my ostatnio mantrujemy zalecone nam słowa...w naszym domu się nie bije :):) i młoda potrafi najpierw obdzielić Cinka a potem jak ten jej oddaje to mówi..wieś Cinus w nasim domu sie nie bije wies???? :):)

Do góry