reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Ręce które leczą:-D:-D:-D

Oo no właśnie za list się musimy zabrać.Maciek już od dawna się domaga prezentu.Cały czas tłumacze,ze jak śnieg spadnie to będzie Mikołaj.Mam nadzieję,ze nie wyskoczy z prezentem jak nam jutro śnieg spadnie:szok:.
A no i sama nie wiem co mu kupić.K wypatrzył na allegro duży zestaw duplo wraz ze sprzętami Boba B.,ale kurde to ponad 300 zł i to używane:szok: Ale fakt,ze Macius lubi klocki:tak:

reklama
Madzia, jak lubi klocki, to warto kupić (może nie ten konkrtny i za taką cenę ;-)). Miki ma juz ich sporo i cudnie się nimi bawi. Tworzy takie zamki, pojazdy, garaże, że mam opad szczeny.
Surv, moc jest z Tobą ;-)

No moje gwiazdy też z listem kiepsko jakoś nie mogą się zabrać.
A prezenty to już mamy na Mikołaja Ola dostanie pluszka Pioruna, a Wiki kaczusię Ming-Ming. A pod choinkę właśnie klocki lego:tak:

Surv ależ ty szybko leczysz :-D:-D:-D

Co do Mikołaja to u nas jakoś temat nie jest poruszany :-p
ale ustalilismy z M że kupujemy puzzle i krzesłka ze stoliczkiem z Ikeii, bo mały nie ma. A pod choinkę na bank klocki Duplo bo Kuba bardzo lubi układać, i jakiś zestaw fajnych farb bo tez to lubi:tak:
Surv no medycyna naturalna i tyle:-p

co do prezentów to u nas nie bardzo dogadamy się z Antkiem w tej kwestii, ale z tego co obserwujemy to Synek szaleje za odkurzaczem Pyłkiem z Playskool (jak jest u znajomych to niczym innym się nie bawi):-) więc chyba to go ucieszy, choć M niechętnie do tego pomysłu podchodzi - konserwa rządzi:-p a duplo te podstawowe ma dostać od chrzestnej, nie wiem czy się będzie umiał bawić bo klocki średnio Go interesują:dry: uwielbia z to resoraki, ale tego ma dosyć:-p

Misia lubi bawic sie klockami, codziennie sie nimi bawi. Codziennie bawi sie tez swija zastawa do kawy i samochodem jezdzikiem,a i jeszcze krzeselko uczydelko rzadzi mogla by miec tylko te zabawki i bylaby zadowolona:tak: Czasami pobawi sie wozkiem, chcemy jej kupic na gwizadkie pociag, bo Tomek jest na topie razem ze Swinka Peppa

O u nas naczynka też na topie:tak: co rusz któraś maskotka ma urodziny i musimy wszyscy siadać przy stoliku i przyjęcia odbywać...a do tego wszystkie zabiegi pielęgnacyjne na maskotkowych dzidziusiach...mała takiej wprawy nabrała, że myślę, ze na Śiea będzie można spokojnie jej Bena pod opieką zostawić:-D

Kasia, a Olga wie co z tym popiersiem trzeba robić? U nas byłby problem bo ja praktycznie od 2 lat się nie maluję, więc mała nie ma na kim się wzorować;-)

No ja myślę że Kubie też by się takie popiersie podobało :-p czasami przychodzi z grzebieniem lub szczotka i mnie czesze:-Dno i jak dorwie krem to się smaruje :)
My sami musieliśmy coś wymyśleć bo Kuba nie ma ulubionej postaci z bajki, bo żadnej nie zna, tak więc stanęło na garażu, a pod choinkę chyba ten biegacz kupimy co ma Lenka i Olga:tak:albo jakiś większy:happy:

reklama
Surv, to nic, że cieniem smaruje po całym oku, ale zabawa jest przednia ;-) Szminki używa do ust, więc wie o co chodzi (bo ja szminki nie używam w ogóle)
Myslę, że to jest to coś, co dziewczynki wiedzą od małego ;-)

Do góry