reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kic my mamy te puzzle co poleca Post i były jakis czas temu wielkim hitem, ale się znudziły, więc poszły do pudełka - chyba czas znowu wyjąć jako nową zabawkę:-p mnie się teraz marzy Lego Duplo te z cyferkami, ale M płacze, że Mały ma za dużo zabawek i nie wie czym się bawić:baffled: dobrze, że chociaż sam umie się bawić:-)

u nas z gadaniem jakby ciut lepiej:-D na topie mamy " Mama nie to!" i to tak solidnie akcentowane:tak: mamy jeszcze sporo słówek, ale i tak jesteśmy sto lat za murzynami:-p nocnikowanie masakra, aż szkoda pisać, muszę w końcu tę książkę przeczytać:-)

reklama
o surv my też mamy taką układanke drewnianią, jedną z misiem a jedną z dziewczynką :) no ale to nie puzzle
Kasia, Madzia....no dzisiaj zbierałam trzymające sie trawy dziecko bo do domku nie chciało iść.wrzasku było co niemiara. Ona moglaby nocowac w ogrodzie i kopać z babcią w ziemi :)

Brawo dla Iki, oby tak dlaej a pielucha pójdzie precz na zawsze :) no i bunt to chyba każde dziecko przechodzi, Kubus tez czasami fochy strzela :/
Post dzięki za linka :) cos kupimy bo już nowy bob budowiczy rozpracowany :)

Ostatnio mówię do Olgi - nie ruszaj tego, bo rozbijesz, a ona - mogę tylko obejrzeć?
Jedziemy samochodem, Olga popija wodę (waterrrr, czy jakoś tak), po czym mówi - Misiek, chcesz łotersa? :-)

no nieźle, nie dość że mówi, to jeszcze językami:-D Kasia, może my Ci zrefunduujemy udział w zjeździe, żebyś tylko Olgę przywiozła i żeby ona nasze dzieciaki mówić nauczyła?:-)

Olga no no, mama uczy sie angielskiego to corcia tez:tak:
Moja siostra zauwazyla ze Misia szybko lapie proste slowka angielskie wiec co jakis czas jej powtarzamy. Nie potrafie pisac po angielsku wiec Wam nie napisze jakie:zawstydzona/y:

szczęka mi opada jak czytam o osiągnięciach lipcowych pociech
Olga szacun - oczywiście dokładam się do przyjazdu na zlocik:-)

u nas nocnikowanie do bani - muszę zakupić jakiś poradnik bo normalnie brak pomysłów, a przymusowe sadzanie kończy się takim rykiem, że szkoda dziecka
jak biega w majtusiach to nic sobie z tego nie robi, że kałuża nagle pojawia się na podłodze - jeszcze potrafi ją wykorzystać do zabawy (autko lubi jeździć po mokrym):baffled:
gada coraz więcej ale daleko nam do przodowników
ostatnio hitem jest "o Bozie" :-)

reklama
Do góry