reklama
Flo padłam z tym ogonem
Maciuś to rozkręciłeś się na dobre z tym gadaniem
u nas też króluje własna mowa, a najlepiej wychodzą rozmowy z kotem iPhonowym
tatuś wgrał kotka co wszystko powtarza i teraz z Tymim najlepsi kumle
od rana jak tylko wpada do nas chce "niunie" i nawijki (o autach najwięcej ciekawe po kim?)
o sikaniu nie mówię, bo porażka na całej linii - kiedyś się nauczy, kiedyś się nauczy -powtarzam już jak mantrę
Maciuś to rozkręciłeś się na dobre z tym gadaniem
u nas też króluje własna mowa, a najlepiej wychodzą rozmowy z kotem iPhonowym
tatuś wgrał kotka co wszystko powtarza i teraz z Tymim najlepsi kumle
od rana jak tylko wpada do nas chce "niunie" i nawijki (o autach najwięcej ciekawe po kim?)
o sikaniu nie mówię, bo porażka na całej linii - kiedyś się nauczy, kiedyś się nauczy -powtarzam już jak mantrę
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ogon a to dobre
melduje Flo..że macam i nie ma ogona
Maciuś...kawkę poproszę z mleczkiem :-):-):-):-)
Kic...a może zmienisz na ....do stu tysięcy tupiących krasnoludków abo co??? u nas też się wyrwie ale się staramy..no i brawo za liczenie:-)
u nas gadanie na maxa no i wiadomo Cinuś na topie....Cinuś płacze a ona biegnie i....no a cio to stało cinus???
ni nu cinuśm tego nie bo bedzie kala :-):-):-):-):-):-):-)
a do lali podchodzi nachyla się i pyta...no co lala?? bedzie siusiu?? ci nie? nie.......dobzie...nie to nie
no i w ludziach obciach na maxa...jak piłke widzi to leci i krzyczy pipka pipka pipka
melduje Flo..że macam i nie ma ogona
Maciuś...kawkę poproszę z mleczkiem :-):-):-):-)
Kic...a może zmienisz na ....do stu tysięcy tupiących krasnoludków abo co??? u nas też się wyrwie ale się staramy..no i brawo za liczenie:-)
u nas gadanie na maxa no i wiadomo Cinuś na topie....Cinuś płacze a ona biegnie i....no a cio to stało cinus???
ni nu cinuśm tego nie bo bedzie kala :-):-):-):-):-):-):-)
a do lali podchodzi nachyla się i pyta...no co lala?? bedzie siusiu?? ci nie? nie.......dobzie...nie to nie
no i w ludziach obciach na maxa...jak piłke widzi to leci i krzyczy pipka pipka pipka
post_ptaszyna
he he
praktykę też
tatuś młodą na zakupy wziął a ona ledwo wróciła i krzyczy...mama siusiu bedzie... i pół nocnika normalnie....tato w szoku bo zapomniał że ona bez pampka
praktykę też
tatuś młodą na zakupy wziął a ona ledwo wróciła i krzyczy...mama siusiu bedzie... i pół nocnika normalnie....tato w szoku bo zapomniał że ona bez pampka
post_ptaszyna
zapytałam
i się zgodziła
powiedziała tak...kukusia powie
Maciś siuisu robi nie kupke robi nie...kukusia pokaźe
a o buziakach pamięta cały czas
cyt...Macius psijedzie kukusia powie jak...macius ziobacić
he he
i się zgodziła
powiedziała tak...kukusia powie
Maciś siuisu robi nie kupke robi nie...kukusia pokaźe
a o buziakach pamięta cały czas
cyt...Macius psijedzie kukusia powie jak...macius ziobacić
he he
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ika, Ty nas w końcu skutecznie do przyjazdu na zlot zniechęcisz, bo już zieleniejemy z zazdrości i nie wiem, czy zniesiemy na żywo kontakt z tak bystrą dwulatką
Flo nadal oszczedna w słowach, ale kurczę już ściemniać umie Wzięła dziś mój telefon, choć wie, ze nie wolno, ale wyjaśniła, że to na chwilę i ona wie, ze mamy. No i przykłada do ucha i wrzeszczy 'lalo!" no to żeby nie czuła się zignorowana zagajam uprzejmie "Halo, czy to Flora?" - "nie", "A kto to?" "Mama!" i rechocik
Flo nadal oszczedna w słowach, ale kurczę już ściemniać umie Wzięła dziś mój telefon, choć wie, ze nie wolno, ale wyjaśniła, że to na chwilę i ona wie, ze mamy. No i przykłada do ucha i wrzeszczy 'lalo!" no to żeby nie czuła się zignorowana zagajam uprzejmie "Halo, czy to Flora?" - "nie", "A kto to?" "Mama!" i rechocik
reklama
Podziel się: