reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
tosika fajny :)
oby moi też tak o siostrzycce pisali:-D
maciu super, zazdrościmy

U nas mowa rusza się minimalnie. Nocnik stoi. Ładnie się bawi i sam i z bratem tylko strasznie się kłócą i biją.

dzięki dziewczynki:-) ja jeszcze do tej pory chodze dumna jak paw:-D:-D:-D:-D:-D
Haszi napewno bedą wpatrzeni:tak: w końcu to starsi bracia;-)
Maciu boski jesteś, i jak coś nam się zepsuje to wiemy gdzie jechać:-p

dzisiaj po raz pierwszy mój synuś zawołał na placu zabaw "kupeeee" i zrobił ją do krzaków:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D można powiedzieć że jest w połowie odpieluchowany:-p pampersa ma nadal do spania:tak:

No pięknie Kubuś! Olga na świeżym powietrzu robiła jak na razie tylko siku. Za to w "publicznej" toalecie za pierona nie chciała, tylko na trawkę ;-)

Kasia Kuba uwielbia sikać na dworze:tak::-D:-D:-D:-D:-D zawsze sobie miejsce wybiera (jak to zabrzmiało, jak mały piesek:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D) a to na kwiatuszki będzie sikał, a to na trawe, no ubaw z nim mam:-D no i w domu sika do nocnika na stojąco, może siedzieć 20 min i się nie wysika a jak podstawię nocnik to od razu leje:-D:-D:-D:-D
a Olga wie gdzie lepiej zrobić siku, mnie też takie toalety odstraszają:-p

Kubuś, gratki! Ale chłopakom to łatwiej...sobie mogą stanąć byle gdzie i już:-D

U Flo postępów w tej dziedzinie nadal brak....jakaś fobia nocnikowa...może siedzieć godzinę a nie zrobi, po czym naleje w 30 sekund po zejściu z nocnika:baffled:

Z gadaniem nadal powolutku do przodu, za to ze złośliwienie charakteru postępuje w szybkim tempie:-p Ostatnio ulubiona zabawa to przedrzeźnianie matki, matka o 6.30 wkurzona na maksa woła dziecko "Flora, no chodź", a dziecko rechocząc odwołuje z drugiego pokoju "Lala, no oć", a w Dreźnie ją nakryłam jak sunęła za ciocią przedrzeźniając kaczy chód ciężarnej....no ja naprawdę nie wiem, skąd ta złośliwość:-D

reklama
Kubuś brawo!!
Aż mnie zadzrość zżera jak czytam o dzieciaczkach odpieluchowanych:zawstydzona/y::-p ,bo u nas zero postępu,no oprócz tego ,ze mały wie,ze do kibelka się kupę robi i mówi "kupe się tu robi",ale jak sie pytam "gdzie Maciuś robi kupę?" to mów" gacie":sorry2:zgodnie z prawdą niestety:sorry2:
A poza tym u nas bunt dwulatka w pełni:crazy: Oj ciężko dogodzić,ciężko:sorry2:

Do góry