reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Tosika to prawda ze z kciukiem chyba gorzej:tak:Mojej kuzynki corka ma 10lat i czasami zdarzy jej sie jeszcze ssac kciuka:baffled:
Kic tez tak mysla jak Ty do 2lat i szlaban na smoczka:tak: Zobaczymy jak pojdzie:tak:
Kasia Misia ma do spania pieska, czasami zasypia bez smoczka ale tylko w wozku na spacerze:tak:

reklama
Mogę uznać, że Olga smoczka już nie potrzebuje, bo w dzień zasnęła bez (nie w wózku, nie na spacerze, nie w samochodzie ;-)) i ... tatuś wieczorem uśpił również bez smoczka!
No to teraz na tapecie będą pieluchy, uch

Kasia a nie mówiłam -3 dni i po sprawie:tak: Brawo!!! Tylko teraz nie pokazujcie małej smoka i w ogóle nie poddawajcie się ,nawet jak bedzie awantura.

No to za pieluchy się zabieramy razem.

Kasia no i super że koniec smoczka.:-D
Cóż ja odsmoczkowałam jak tylko mogłam, Tymek zaczął pchać kciuka do buzi to chciałam go nauczyć z powrotem ale się nie dało. chwie malowałam pazurki takim różowym lakierem przeciw obgryzaniu paznokci .
A moje dzecko zrobiło mi dzisiaj prezent. Rano na moje nieprzytomne stwierdzenie- jak zrobisz siku do nocnika to mama wstaje -młody poszedł i zrobił. I trzeba było wstać. I tak już 3 raz ale kupę do majtek:sorry2:.

Madzia, awantur już nie będzie (tak sądzę), bo wczoraj wieczór i dziś w dzień nawet o smoczku nie wspomniała :-) fajnie, jedno z głowy.
Robimy zawody, które pierwsze bezie bez pieluchy? ŻARTUJĘ!:-D
Haszi, to Cie Tymek zrobił na szaro:-D

ale nowości u dzieciaczków!!
Kasia - gratulacje w związku ze smokiem!!!
co do nocnika - u nas rosyjska ruletka ostatnio, w środę cały dzień w majtach i ani jednej wtopy, za każdym razem sama siadała na nocnik, ściąga majteczki robi siusiu i kupkę. Ale wczoraj spodobało jej się sikanie na podłogę i lała cały dzień pod siebie....jedyne co to kupę robi do nocnika już od dłuzszego czasu, od razu krzyczy kupa, ściąga pieluche i siada i robi na nocnik.
co do gadania - u nas też coraz więcej, dużo powtarza po nas, ostatnio spodobało jej się: dobra :-) tylko mówi dobla...oko, siusiu, kura, jajo.....

Kasia eee tam głupi pomysł,może się przynajmniej zmobilizujemy;-)
Pabla oj to u was rewelacja
Haszi to cie mały wykiwał:-D Nie wyobrażam sobie mojego w takiej sytuacji bo my 100 lat za murzynami:sorry2:

reklama
Do góry