reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
ha ha z balonem....no ważne że ma zastępczaka którego może utulić :) oby tylko wytrzymał te uściski
właśnie jak oduczyć kciuka się pytam....
U nas kciuk oraz kubuś przytulony obok i paluszek w pętelce co to jest w małej podusi z kłapouszkiem...tak dziecko sobie zasypia...
idzie z Tatą..mi mówi sia pać..daje buziaka musze ucałować również kubusia..tatuś wkłada do łóżeczka..ona się układa jak jej pasuje...i mówi pa do tatusia

kasia gratulacje dla Olgusi:-) z balonem:-D Pys też nie chciał przytulanek- teraz ma-Pisia.
Tymi sobie już znalazł pomarańczowego misia. Dziecko chyba musi trafić na TĄ przytulankę.
post słodkie zasypianie, cóż takie słodkie dziecko, u nas jest bardziej dramatycznie

Brawo Kasia i Olga!

U nas z zasypianiem nie ma problemów wcale :tak: - nareszcie.
Po kapieli włączamy kołysanki, w tym czasie sie ubieramy, później Macius kołysanki sam wyłącza,macha papa misiom i autkom ,daje mi buziaka i fru do łóżeczka.Kładzie sie zadowolony,nózkami jeszcze fika,zgarnia miska Andrzeja -tego samego od urodzenia i ostatnio jeszcze Kubę (Kubusia Puchatka),gasimy lampke i po cichutki mi mówi pa:-)

Haszi, nie trafiliśmy jeszcze na właściwą przytulanke dla Olgi (na balon nie pozwolę ;-)) Miki tez nie od urodzenia ma psiaka do spania. Tzn. psiaka miał, ale go nie tulił

Kasia Maciek też sobie czasem coś głupiego do spania wymyśli np stary telefon taki stacjonarny :sorry2: Już zasypiał ,a słyszałam jak gadał "hało hało":-D -bizmesmen

Tosika z kciukiem znacznie gorzej jest niestety,ja mam w przedszkolu 3 latki które zasypiają z kciukiem i kręcac włoski na głowie:tak::-Dno i u siebie w grupie 4 latków dziewczynke która notorycznie trzyma kciuk w buzi:baffled:
u nas smok nadal na topie,narazie mi sienie chce podejmowac walki:zawstydzona/y:ma czas do 2 lat potem szlaban:-pzobaczymy jak to będzie:eek:
Kasia brawo!oby tak dalej:tak:

reklama
3:0 dla Kasi, jeeeeeeeeeeeeeeee!
Miki kręci włosy - moje - jak zasypia:sorry2:A dziś mi powiedział, że Borys ma pieluszkę do spania (tetrę), a Igor smoczka - ale w to już mu nie wierzę ;-)
Oj tak, z kciukiem gorzej. Niestety nie znam żadnego złotego środka :-(

Do góry