reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Dorka, zobaczymy czy sie uda. Wczoraj spróbowałam tak "z głupia", bo bojowo nie nastawiałam się. Jakby mocno protestowała, to dałabym, ale przyjęła to godnie i zobaczymy co będzie dalej;-)

Kasia, to gratulacje dla Olgi i oby tak dalej z sypianiem we własnych łóżeczkach...pamiętam to uczucie, kiedy Flo pierwszy raz spała tylko u siebie...bezcenne;))

Odsmoczenie poszło sie bujać już wczoraj, jak m dał jej smoka do spania w dzień a potem już taka była bidna z tym katarem i kaszlem, że chciałam, żeby po prostu zasnęła... Musze poczekać aż się wyleczy...

Kasia no okoliczności nie sprzyjają :(
U nas nowe słowa :) kółko (dość wyraźnie :) , choć, kle kle kle (jak robi bocian :) chleb bez ch :)

Kasia - Olga chora to i pewnie że lepiej jej ze smokiem, potem znów spróbujecie.
u nas też nowe słówka - do perfekcji opanowne babcia i ciocia, pojawiło się oko i zimno :-) generalnie zauważyłam że czasami coś raz jej powiem i ona od razu podłapie ( np trudne słówko zimno ) a coś powtarzam do znudzenia np kot i za chiny nie powie:sorry2:

Kasia jak Olga wyzdrowieje zaczniecie od nowa:tak:
U nas tez nowe slowka np. widzisz. Misia mowi do mnie "widzis kaki, daj kaki":-DKaki to skarpetki:tak:

reklama
brawo dzieciaczki
:)
u nas też coś nowe rzeczy ale to narazie na pół z suahili piesek już robi wyraźne hau hau a nie ha ha....no i wczoraj się dzieck przekonało jak ryczy krowa :) ale tak naocznie byliśmy u babci i normalnie szok szok szok...hipnoza i mogłam dziecko zostawić tam w stajni na cały dzień spokojnie...i konik i krówk i króliczk i nawet małe widzieliśmy ....nagrałam jej filmik coby dziecko mogło sobie ten widok utrwalić :)

Do góry