reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Madzik tez sie nasluchalam; jak korki udzielam czasami sie pogada; te dzieci nie maja czasu usiasc i ksiazke dla dzieci poczytac; tylko wspolczuc
ale ale niektorym to wychodzi na dobre, byle z umiarem; np. wybawiaja ze zlego towarzysta
moj brat zaczal sie kumplowac z lujami z podworka; tata go zachecil do plywania, potem doszla pilka nozna; i teraz braciszek na medal :tak: jest w 5 klasie i chodzi jak paw bo trener pozwolil mu byc bramkarzem i sa wyniki, ja tez jestem dumna :-D

reklama
Iza ale masz brata medaliste:-D
Madzik gratulacje dla Julci:tak:
Survi Florka zupelnie jak Misia, jaj kuzynka jak ja zobaczy to placze.Choc ostatnio sie poprawilo:tak:Ciekawe co by robily jak by sie razem spodkaly(Florka z Misia?):-D:laugh2:
Misia ostatnio tez sama zrobila dwa kroczki, ale jeszcze sie boi i szuka "pomocnej dloni":-D

Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom postępów!!
Emilka dalej bezzębna ale cierpliwie czekamy.Jak się czymś zainteresuje to sama chwilkę postoi nawet o tym nie wiedząc ,za rączki bardzo ładnie chodzi ale raczki są najlepsiejsze.Najlepiej mówi tata i nie,mamma się pokazało i zginęło, w razie opresji woła nana i jest jeszcze bababu cokolwiek by to znaczyło.

pabla - miałaś rację:tak::tak::tak: Codziennie więcej samodzielnych kroczków i coraz więcej odwagi w samodzielnym ich stawianiu. Dzisiaj naliczyłam 7, a potem wielkie baaaaaaaaaam na dupsko. A jaka radocha:tak::tak::tak: Trzeba tylko rzucić hasło "kroczek, kroczek" i wtedy pełna gotowość do wymarszu:-D:-D:-D

Magdzik - super!! to pierwsze urodziny przebiegnie na swoich nóżkach:-):-)
a swoją drogą - kiedy do Wawy przyjedziecie???

Brawo, Wercia i Jula! Widzę, ze umiejętności coraz to bardziej urozmaicone:tak: Florka za to doskonali stanie i bieganie za rączki - stoi już trzymana tylko za jedną, a wczoraj nawet sie zapomniała i puściła - w ułamku sekundy oczywiście z hukiem na tyłek padła, ale próbuje nadal:tak: Gorsze jest to przemieszczanie się biegiem, bo ja kurcze jakoś malo wygimnastykowana jestem i nie służy mi pomykanie kurcgalopem po domu zgięta w pół jak goryl, żeby do małej rączek dosięgnąć:-)

Julka...super zdolniacha
Surv...a jakbyś tak ciut poćwiczyła??
Ja myślałam o smyczy nawet jak mi dziecko raczkować zacznie:-D:-D:-D:-D no bo się schylać nie mogę specjalnie a tak smycz podciągniesz i będzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...tylko obawiam się że tego to moja matka mogłaby nie przeżyć:szok::szok::szok::tak:

reklama
Do góry