reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Madzia jak Macius wychodzi z lozeczka??:szok::szok:Jestem w szoku moj nawet nogo do gory tak wysoko nie wezmie:tak::-DBrawo super umiejetnosci:tak::tak:

reklama
teraz troszke my się pochwalimy;-):
Wiktor cały czas nawija po swojemu, no dosłownie buzia mu się nie zamyka, ładnie już chodzi- przejdzie sam całą długość dużego pokoju, a ponieważ mamy łóżeczko turystyczne to sam wchodzi i wychodzi swobodnie- wiadomo niskie jest hehe
Ząbków jak nie było tak nie ma- narazie się nie martwie jego siostra dostała pierwsze jak skończyła 13 m-cy
Wiktor z rozłożonych na roczku rzeczy wyciągnął kieliszek i obrączke- hmm ciekawe co z tego wyjdzie:-D

Liwuś, ale masz zdolniache no no no

Szymek tez włazi i wylazi z łuzeczka i to zabawa na całego dla niego ale on ma luke tylko na 2 szczeble bo takie luzeczka mamy. Coraz wiecej samodzielnie po mieszkaniu bez trzymanki sie porusza.

Agnieszka - brawa do Wiktorka!
i cieszy mnie że zębów nie ma:zawstydzona/y::-) Bo mnie to już trochę martwi że my bez zębów, ale jak więcej jest dzieciaczków to nam raźniej!
Moja dziś pierwszy raz śmigała w nowych butach, całkiem sprawnie jej to szło, po całym placu zabaw biegała:-)

Heksa u nas też standardowo 2 szczebelki były do wyjęcia,ale sie chłopina nie mógł zmieścić,żeby swobodnie wejść,więc wyjęliśmy trochę siłowo jeszcze jeden szczebelek
Agnieszka super postępy,brawa dla Wiktorka:tak:
Pabla a widzisz nie takie te buty straszne,Lenka się szybko przyzwyczai.

Właśnie niedawno zastanawiałam się kiedy wyciągnąć szczebelki. Skoro u was się sprawdza, to i my spróbujemy:tak:
Zosia trochę mówi: tata, bach, nie, be, baba, lampa (numer popisowy, jak ktoś załapie, że pokazuje lampę jest kupiony):-D, ale za cholerę nie chce powiedzieć mama:wściekła/y: Jak widzi M. z radością wykrzykuje tata, a mnie ściska! Ale myślę sobie, ze mam zdolności dydaktyczne, bo to ja ja nauczyłam;-)

dobrze wiedzieć, że nie tylko Wiktor nie mówi mama bo zaczynałam się martwić, dwa razy pare tygodni temu mu się udało i od tego czasu cisza w eterze:crazy: a jak coś chce ode mnie to woła nana:wściekła/y:, ale pocieszam się ze kiedyś mastąpi ta wspaniała chwila i usłysze "mama"

reklama
no rewelacja!! gratki dla wszystkich zmotoryzowanych bąbli:-D:-D:-D a Lenkę proszę na tu zapodać mama w nowych buciorkach:-)
Kaja moja też nie chce mama mówić:crazy: i gdzie tu sprawiedliwość:-p

Do góry