reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

ech a Wera tylko sie narazie buja :-p zaskakuja mnie awsze babelki, swietnie sobie radza BRAWO
Wera jak widzi kwiatka to udaje "aaapsik" i wklada krowke zabawke do samochodu i "jedzie jedzie" albo na podlodze "idzie idzie" :happy: chociaz tym sie moge pochwalic i calusy przesyla cmokając :-)

reklama
No no...Wercia to taka mala kokietka.. coś jakby damska wersja Tymka:tak::tak:...słodka jest

oj mama dumna.. choć córa jakoś nie chce wyczynu powtórzyć...ale ćwiczy i jak ciut jej dopomogę to daje radę:tak:

Maciuś...no gratulacje chłopie...to naprawdę trudna sztuka:tak::tak:;-)
Lenka...aż boję się myśleć co Ty tam masz schowane w rękawie jeszcze:tak::tak::tak:...ach no i te Twoje stópki...pokonujące boso każdą powierzchnię...:tak::tak:To na nas zrobiło ogromne wrażenie:-):tak:;-);-) i nawet Cię z ciocią Kiwaczką wczoraj wspominałyśmy...:tak::tak:

Wercia - super sobie poczynasz !
Post - :-):-) już teraz trochę jej buty zakładam bo chodzi coraz lepiej, więc trenuje w bucikach.

Nam z butami idzie raz lepiej, raz gorzej, ale codziennie zakładam je Julci chociaż na chwilkę. Myślę, że z czasem się przyzwyczai. Na razie największym hiciorem jest rozpinanie rzepów:baffled::baffled::baffled: Wiedziałam, że tak będzie, ale nie było dla niej żadnych butów na klamerki:no::no::no: Cóż, powalczymy:tak::tak::tak:

Magdzik u nas też ten sam hicior,ale jak tylko zobaczy inny obiekt zainteresowania to o rzepach zapomina więc luzik:tak:

Maciek tak od dwóch dni się rozgadał jak nie wiem i to jakieś takie dziwne dźwięki z siebie wydaje już bardziej podobne do mowy,a nie tylko ee,ggg i baba:-D,ale nie wiem w jakim to języku:sorry:

Wercia brawo:tak:
U nas tez hitem sa rzepy w butach zreszta moje dziecie uwielbia wszelkiego rodzaju obuwie ;-):tak::-)

Magdzik Misiek tez na poczatku w butach ledwo chodzil a teraz idzie mu juz calkiem Ok chociaz na boso chodzi duzo szybciej i mniej sie giba:tak:

Brawo Wercia. Dzieciaki biegaja a Ty gadasz - super!
Moja mówi bardzo mało (kiedyś bylo piękne "dać" teraz już nie:sorry:) i generalnie jest to modulowane aaaaaaaeeeeeee:-D

reklama
gulacje dla chodziarzy i gadułek
u nas kanapa też na topie i im wyżej się wspiąć tym ciekawiej:szok:
grunt, że opanował schodzenie i jak chce juz na ziemie to wie, że trzeba się odwrócić i ślizgiem osiąga cel;-)

Do góry