reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Surv - super wieści:-D No, a teraz bierz wielkie pudło i usuń wszystko, czego maluszek nie powinien dotykać:-D My już nic nie mamy, nawet firanek, poddałam się;-)

Florcia super wieści!!!jesteś pojętna dziewczynka, teraz pokaż pani na rehabilitacji jaka jesteś dobra w raczkach:tak:brawo:tak:
Andula ja mam zamiar zascepić Kubę przeciwko tym kleszczom bo jedziemy na Mazury, inaczej bym nie szczepiła. Ja to nie sledzę tych szczepionek:zawstydzona/y:jak moja koleżanka wymieniła na co już zaszczepiła swoje 2 letnie dziecko to mnie szokło:baffled:ja zamierzam jeszcze na pneumo i meningo ale zobaczymy jak z kasą bedzie:tak:
na ospę raczej nie będe szczepić, bo u dzieci to szybko idzie;-):-)

Kicrym - my też chcemy zaszczepić przeciwko kleszczowemu zapaleniu opon mózgowych:tak: Dowiadywaliśmy się - powyżej roku! Nasz pies ciągle ma kleszcze, ja nie panikuję , ale uważam, że skoro możemy wysupłać kaskę, to warto...
I przeciwko ospie może też... Kiedyś też uważałam, że to przesada, a dziś, gdybysmy mieli pieniądze, zaszczepiłabym na wszystko:tak: No bo po co ma się dziecko (i my;-)) męczyć. Ale zobaczymy... Mój M. też jest za szczepieniami...

Kiedyś też uważałam, że to przesada, a dziś, gdybysmy mieli pieniądze, zaszczepiłabym na wszystko:tak: No bo po co ma się dziecko (i my;-)) męczyć. Ale zobaczymy... Mój M. też jest za szczepieniami...
Kaja tylko problem jest w tym ze czasami powiklania poszczepienne sa gorsze niz samo przejscie choroby np ospy:tak:Ja juz chyba po szpitalnej akcji z Miskiem za duzo sie o szczepieniach naczytalam i teraz wszytskie budza we mnie lek:baffled:

reklama
Do góry