reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
A ja zgodnie z kalendarzem szczepień ;-) Miki normalnie zaszczepiony:tak:
Na nic dodatkowego nie szczepię. Zastanawiam się tylko nad pneumo albo meningo Mikołaja przed pójściem do przedszkola - ale decyzji jeszcze nie podjęłam.

Kasiu ja sczepilam na pneumo i meningo ,meningo straszliwie nas uczulily ale Mis to jednostkowy przypadek.Mi pediatra powiedziala ze jak dziecko idzie do zlobka,przedszkola warto zaszczepiec wczesniej nie ma sensu:tak:

ja będę Lenę szczepić jeszcze na pneumo przed żłobkiem. Meningo trochę później bo z kasą nie wyrobimy:baffled:

my dwie dawki pnemo i meningo mieliśmy w UK to teraz zostały te trzecie przypominające w 12 i 13 m-cu życia i mam zamiar szczepić,ale jakbym miała tak sama z siebie decydować,to pewnie bym szczepiła dopiero przed przedszkolem czy żłobkiem.

Hmmm, właśnie sprawdziłam, że 3 godziny temu pisałam, że Florka próbuje raczkować, nawet to nagrałam jako doniosłe wydarzenie...a teraz już raczkuje:szok: nieporadnie, powoli i z uwagą, ale wytrwale ćwiczy, zwłaszcza od chwili gdy odkryła, że można się dostać do fantastycznej sterty gazet....i choć wiem, że teraz będzie jeszcze 100 razy bardziej uciązliwie, to i tak się cieszę jak nie wiem co:-)

no to żegnaj spokoju!!:-):-):-) teraz to będzie Flora kota po mieszkaniu ganiać:-D:-D Surv - cieszę się ogromnie!!!!!!
a i filmik o trudnych początkach na zamknięty proszę wrzucić!!!:-p

Florka...no to super...
Teraz się szybciutko naucz jak przyładować z liścia i na kolejnej rechabilitacji tak zrób tej Pani...wiesz której:tak::tak::tak::tak:
Brawo Brawo:tak::tak:

reklama
Do góry