reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kicrym spokojnie, jak tylko katar to daj Cebion, cos na katarek i obserwuj; 37 to nie goraczka, zdrowka dla maluszka
Zuzka gratulacje!!!!!

reklama
Zu, wielkie gratulacje!!! Julia, nie dziwię się, że pękasz z dumy:tak:
Olga też podkurcza paluszki u stóp;-)
Kicrym, Olga miała katarek i 1,5 dnia temp i dostałyśmy Cebion, Fenistyl, Pyrosal i tyle.
Kubuś zdrówka!

Dziewczyny, rodzeństwo też inaczej się rozwija;-)

Mis tak sie wczoraj wypiepszyl ze ma polika z dwoma siniakami:baffled:
Nasze osiagniecia w porownaniu do Zu to pryszcz ale wiecie Misiek tak fajnie zaczal tanczyc nawet jak ja mu spiewam od razu tancuje i to tak ladnie ;-):-)Macha raczkami dupka super to wyglada .W takich momentach zaluje ze nie mam kamery ale M stwierdzil ze i tak w szafie lezala choc ja tak nie uwazam:baffled::baffled::no:
Kicrym jak to tylko katarek to mozesz poczekac z wizyta u doktora ,zdrowka dla Kubulka.

Miś, to z Ciebie tancerz będzie:-):-):-):-)....eeee z siniakami:-D:-D:-D:-D:-D
No żeby się nauczyć trzeba się ciut potłuc:-)

my mamy kamerkę w aparacie..fajna i nie trzeba nam lepszej:tak::tak::tak:

Zuzu - brawa za te pierwsze kroczki:-)
Kicrym oby to nic poważnego, a cebion i fenistil śmiało podawaj
u nas chyba znowu zębowe ataki bo strasznie niespokojny
w ciągu dnia jest dobrze - speed taki, że o śnie zapomina:confused:

reklama
Pearl niestety w moim aparacie nie ma kamerki:-(
Co do szczepionek to ja bylam najpierw w przychodni i nie chcieli mi Malego zaszczepic gdyz szedl innym systemem.Poszlam do innej przychodni zaczepili na meningokoki i dostal okropnej reakcji alergicznej az wyladowalismy w szpitalu:-:)tak:Tam skierowano nas do poradni szcepionkowej i stworzono dla nas indywidualny kalendarz szczepien.Pearl chyba w kazdym miescie jest jakis konultatnt szczepionkowy warto sie przejsc:tak:

Dziewczyny co myslicie o szczepieniu na borelioze??:confused:Ja sie juz strasznie boje szczepionek a juz najbardziej MMR w 13 miesiacu ,tyle sie mowi o autyzmie spowodowanym ta szczepionka:baffled::-:)-(

Do góry