reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

surv...no i wkońcu jakaś konstruktywna wiadomość:tak:..
im szybciej tym lepiej...a Ty się Mama nie zastanawiaj za bardzo :no::no::no::no::no:
poczekaj na konsultacje

reklama
Surv najazwzniejsze to dobry lekarz i trafna diagnoza jestem pewne ze kolejna wizyta u normalnego specjalisty Cie uspokoi:tak:

Surv – dopiero teraz doczytałam wszystko i szczęka mi opadła:szok::szok:Aż mi się płakac chciało no jak można tak matke potraktować i jeszcze z jakąś patologią wyjeżdżać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trzymam kciuki za nastepną wizytę. Na pewno będzie dobrze :tak::tak:

Misiek spal w nocy 13h ale do tej pory zawsze byl juz po jednej drzemce i o 13 kladlam na druga a dzis nawet nie ziewnie popierdziela po mieszkaniu:tak: i nawet nie pomysli o spanku:baffled:

Andula, coś za coś, albo długi sen w nocy, albo drzemki w dzień:tak: Florka ma podobnie, jak się byczy w łóżku do 8 rano, to potem w dzień jednak drzemka... dziś zaliczyła dwie hurtem niemal, bo tuż przed wyjściem i w trakcie zakupów i od 13 już nie śpi, choć widzę, że umordowana:baffled:

A mi udało się dziś umówić z neurologiem na przyszły piątek. Pani przez telefon robi bardzo dobre wrażenie, pytała o co chodzi, jak powiedziałam, że o patologię - mojego dziecka albo tutejszego diagnostyka:-p, to tylko jęknęła "ojej";-) Musimy jechać do Trzebnicy, bo prywatnie, ale to tym lepiej, młoda niedługo przed roczkiem obejrzy swoje miejsce urodzenia:-)

no to super....miejmy nadzieję że pani nie ttylko robi dobre wrażenie.
Mój małz nawija właśnie do Iki...że patologia całkowita bo sama usiąść nie chce tylko stęka...normalnie..nie mam pytań...

Surv to super, ze wizyta już umówiona:tak:
Andula ale Misiek zaczął ładnie spać, super i zazdroszcze:tak:
Kupiłam Kubie piłke ale ma synek ucieche hehehe- zresztą tauś też, bo razem się bawią:-D

reklama
Surv, to super!
Andula, jak dziecko wyspane, to teraz będzie długo broiło ;-)
Kicrym, mała rzecz a cieszy ;-)
Post, zawsze możesz Ikę wyjazdem do Wrocławia postraszyć, do "specjalistów";-)

Do góry