reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

ale ćwiczycie:-):-):-):-)
U nas cisza..jedyna zmiana to że z własnej nieprzymuszonej woli obraca się na znienawidzony brzuszek:szok::szok::szok: no a potem strandard..lament że olaboga:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

może kiedyś po prostu wstanie otrzepie się i pójdzie bo nie widzę wersji raczkowanie u niej:no::no::no:
no nic czekamy:-):-):-):-):-),......czekamy....czekamy
i gratulujemy naszym lipcowym gimnastyczkom i gimnastykom:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ale postępy, super!
Post u nas też był ten etap, przewracania się na brzuch i darcia w niebogłosy;-)

Musze poinformować (bo ja nie chwale, absolutnie ;-)), że ostatnią noc córcia przespała bez ani jednej pobudki! Normalnie w szoku byłam:szok::-) I jestem niezmiernie ciekawa, czy to był wypadek przy pracy, czy zmierzamy do normalności ;-)

Kasiula ekstra ale Olga prezent Ci sprawila oby juz tak bylo codziennie:-)Mowilam kiedys moja siostra Olga budziala sie do 4 roku zycia na piciu ale Twoja cora jak widac z tych grzecznych;-):-)Co nie zmienia faktu ze wszystkie Olgi to rowne babki;-)

kurcze ale wymiatacie:szok:
wiesz Post może tłumaczmy sobie, że nasze dziewczynki są jak prawdziwe damy:-p one do wszystkiego podchodzą z rozwagą i umiarem:-p

Olgunia super tak przespać całą nockę - bynajminej się wyśpisz:-)
Kicrym chyba cycusia jednak nie odstawiamy bo dzis cyckanie na dobranoc trwało i trwało;-)

Lenka, Tymek niedlugo ruszycie w swiat:-) Brawo!!!!!!
Olga swietnie ze przespalas cala noc, oby tak dalej:tak:
Pomalu Ika tez sie rusza z kocyka,chyba na zlocie juz nie bedzie siedziec :tak:
Misia pomalu wstaje sama przy meblach. Dzis tak G z Seba ja pilnowali ze sie przewrocila i bedzie siniak na polczku:-(Mala przypomiala sobie jak sie robi kosi,kosi. Chodzi po domu ,zrobi przystanek porobi kosi,kosi i idzie dalej. Albo bierze cos do buzi i tak chodzi z tym po domu. Trzeba za nia chodzic i pilnowac zeby sobie czegos nie zrobila.

Albo bierze cos do buzi i tak chodzi z tym po domu. Trzeba za nia chodzic i pilnowac zeby sobie czegos nie zrobila.

Dorka - moja ma tak samo:-D:-D bierze w buzie piankowego puzzla - literkę - i maszeruje z tym po całym mieszkaniu, albo jakąś mniejszą maskotkę:tak: śmiesznie to wygląda.

reklama
Kicrym chyba cycusia jednak nie odstawiamy bo dzis cyckanie na dobranoc trwało i trwało;-)
Renia no super może Tymi tylko sobie małą przerwę zrobił;-):-)

Dorka - moja ma tak samo:-D:-D bierze w buzie piankowego puzzla - literkę - i maszeruje z tym po całym mieszkaniu, albo jakąś mniejszą maskotkę:tak: śmiesznie to wygląda.

Kuba też:-Dostatnio przegryzł 6 na pół:baffled:albo ściąga skarpetkę i ztym łazi:-D

Do góry