reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

surv super, ze wizyta umówiona
kicrym to chyba piłkarz rośnie
oj u nas z tym spaniem tak różnie, dziś w ciągu dnia było 1,5h (bo po śniadanku na spacerek) i po obiadku kolejne 1,5h (pół godziny sam, obudził się z płaczem, przyszłam przytuliłam i się wtuliłam i godzinke razem kimnęliśmy):-)
teraz cycusia prawie wcale nie zjadł po kąpieli :baffled: czyżby jakieś nowe nawyki???

reklama
a ja mam takie pytanko o mleko modyfikowane. moj Szymon zaczal jesc kasze z mlekiem Nestle i bardzooo sie ciesze bo w koncu nie musze sie z tym odciagaczem wiecej meczyc:tak:no ale za to robi kupy chyba ze 3 lub nawet 4 dziennie i to takie hugeeeee:szok: myslicie ze to po tym mleku?? i jakie wasze dzieciaczki maja rozmiary pieluch, Szyomon ma 4 ale chyba zakupie 5 bo co kupa to do szyji:baffled:

Kircym Misia tez lubi grac w pilke z tata:tak:
Survi super zeWam sie tak szybko udalo:tak:
Pearl u nas tez kupy sa czasami po pachy. My mamy pampersy 4 ale jeszcze sa pampersy4+ tylko nie wiem czy u was tez:dry:

Dorka my uzywamy Huggies wiec one chyba wszedzie takie same:baffled:ale zobacze w skelpie bo te 5 to chyba bardzooo duze sa:baffled:wiec i tak bedzie bokami wychodzic:no:

Peral organizm musi sie przyzwyczaic-tak mi sie wyaje; chociaz z regoly to zwarte kupki sa; ja uzywam 4 i 4+ ale z Rossmana i nic nie wypada ;-)
Surv oby babeczka sie fajna okazala :tak:
Kicrym Wera tez uwielbia pilki-mamy pare-bo syna tez mamy i naprawde mozna juz grac z Weronika; ja do niej ona do mnie ze smiechem :-)

aha i musze pochwalic sie, moja cora robi papa i mowi papa :-D:-D:-D

Pearl mój Kuba nosi 4 ale i tak są troche luźne:dry:3 już obciskały więc u nas 4 się sprawdzają:tak:co do kuperk nie poradzę bo u nas po nutramigenie są średnio 2 razy dziennie:tak:
Renia może Tymi kończy z cycusiem?
Izabelka tylko pogratulować tak zdolnej córy:tak:

Iza - gratki dla Werci!!
my wciąż nosimy 3, ale chyba muszę z 4 spróbowac, bo 3 w brzuszku są ok, ale trochę chyba ją w nóżkach uciskają:confused:
a moja panna dziś cały dzień próbuje stać bez trzymanki:szok: stoi sobie przy krześle, puszcza ręce, stoi chwilkę i bach do siadu i tak w kółko:-)

reklama
u nas też szaleństwo z tym samodzielnym staniem
zresztą zauważyłam, że od wczoraj to on więcej na nogach niz na pupie
i tak jak Lenka ćwiczy:-)

Do góry