reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Pięknie nam się dzieci rozwijają!!
Surv - jak tam badania??
ja w piątek odbieram posiew i tak sie zastanawiam czy jak będzie ok to szukać dalej przyczyny tak marnego przybierania na wadze?? i gdzie szukać dalej??
narazie odstawiam jej gluten, bo może w ten sposób objawia się jej alergia, organizm walczy z nietolerancją a innych rzeczy nie przyswaja:baffled: ( tak mi ktoś mądry powiedział ) za 2 tyg idę do mojej pediatry alergologa i z nią pogadam, a narazie gluten idzie w kąt.

reklama
Ika zdrówka!
Tosika oby Tosi przeszła maruda:tak:
Surv Kuba też tak uderza głową, a jak mówię nie rob to się smieje:sorry2:
My po wizycie u dr, mały ma katar, ale nic poza tym:tak:kaszel jest z kataru:baffled:
Pabla ja myśle że nasze dzieci tak poprostu maja że tyle przybierają i koniec,Kuba też mało przybiera a glutenu nie podajemy:baffled:

Pabla, my próbujemy zebrać mocz znowu jutro, budzik nastawiłam, wiec mam nadzieję, że tym razem nei zaśpię:-p. Mi jeszcze siostra podsunęła, że małe przybieranie może być spowodowane czymś z enzymami.... ale ja nie chcę małej wlec od lekarza do lekarza, wiec jak wynik wyjdzie dobry, albo umiarkowanie dobry to zobaczę... Jutro mamy też ważenie, więc będzie wiadomo czy mała przybiera, jeśli nadal nie lub chudnie, no to wtedy można się ew. nad endokrynologiem zastanawiać. Ale mi lekarka powiedziała też, że może nie być żadnej przyczyny oprócz "genu krasnoludka" - ja mała, moja mama jeszcze mniejsza, to i Florka mogła to odziedziczyć:-) Może z Lenką jest podobnie - ale Ty z tego co pamiętam, wysoka jesteś, nie?:tak:

Tak czy inaczej, bardzo bym nei chciała przesadzić z leczeniem młodej bez potrzeby:tak:

wiesz i ja bym nie chciała szukać dziury w całym, bo to bezsensu.
My rodzinnie dosyć szczupłe ale wzrost ok - ja i siostra około 174 cm, moja mama jest niewielka i chuda.
może ten kał jeszcze przebadam tak dla swojego świętego spokoju.

Musz esie pochwalic, ze mala dzis zrobila rano kupke i siusiu do nocniczka. Chyba musze ja czesciej sadzac, bo jak ja sadzam to zawsze cos zrobi raz sie zdarzylo ze nie zrobila:tak:
A po za tym to jest maly lobuz, ma siniak na czole.Wszedzie wchodzi, ostatnio wchodzi na taka niska polke i wczoraj z niej spadla:-(

dorka28 gratulacje dla Misi:tak:
u nas nocnikowanie jakoś nie dziła, Gabi posiedzi pobawi się chwilę i nic jeszcze nie udało się zrobić:no:
Ogólnie to mała jakieś mega energii dostała. Raczkuje w trybie expresowym, wszędzie się wspina i obija. Na półkach robi porządki, wszystko zrzuca na podłogę;-)no i od kilku dni wrzeszczy już nie płacze takiego wrzasku to jeszcze nie słyszałam no ale może to przejściowe:szok:

Misia super!tak trzymać:tak:
Dorka mój Kuba też wszędzie włazi, guzy ma dwa i kilka siniaków, ale ja nie panikuje, twierdze że nie mogę go przywiązać do kaloryfera i owinąć w watę bo to i tak nic nie da:-Djasne uważam żeby sobie krzywdy nie zrobił ale czasami nie nadązam:tak:
Nea Kuba też wrzeszczy, zrobił się małym terrorystą wszystko musi mieć już. :dry:
Surv, Pabla ja narazie czekam z kolejnymi badaniami, u nas czy była bakteria czy jej nie ma to jest słąbe przybieranie na wadze,:sorry2: u nas i ja i M niscy

Misia suuuuper!!
A moja gwiazdka jeszcze w tyle i siniaków u niej niet:no: a niby jak??jak siedzi i albo leży, albo pełza 2minuty:baffled:
a ostatnio znalazła sobie zabawę i naśladuje co jej brat robi, np.on klaska-ona klaska, on robi papa- ona również;-)

reklama
Misia gratki!
Surv,Pabla trzymam kciuki za wyniki.
Moja Emilka też terroryzuje nas krzykiem,ćwiczy rozmaite odgłosy,a od kilku dni trenuje wstawanie no iklaskać się nauczyła.

Do góry