reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Julia, ale miałaś przezycie...:baffled: dobrze, że nic się nie stało...
ale tak sobie pomyślałam że dobrze, że Zu uczy sie chodzić jak zębów jeszcze nie ma, to ich sobie nie wybije:happy:
Moja zaczęła mieć akcje w nocy, przez sen przekręca sie na brzuch i wstaje na nogi ( w śpiworku:szok::sorry:), wtedy się budzi i płacze....
nam się udało dziś złapać mocz, zakładałam woreczek około 05:00 rano jak się obudziła na jedzenie, jejku, jak sie darła:szok: normalnie się zanosiła:eek: pewnie dlatego że nie rozbudzona do końca nie wiedziała o co chodzi....

Julia, no niezłego stresa Ci Zuzu napędziła:szok: Ale dobrze, że na strachu się skończyło.no i zęby nie ucierpiały:-)
Kasia, mała laborantka Ci rośnie: co zrobi, to analizie poddaje od razu:-D
Pabla, super, że się udało..nas pewnie to wkrótce znowu czeka:baffled:
Flora nadal uparcie ćwiczy wieczorami:-p Skutki widać, bo przemieszcza się błyskawicznie, tyle że nadal zamiast raczkowania są fikołki:-) No i nauczyła się śpiewać - śpiewa z misiem z niebieskiego domu piosenkę początkową i końcową i widać, że wie co robi, że to nie zwykłe gadanie, tylko stara się nadażyć za misiem:-D No i nauczyła się burzyć wieżę z klocków, a nawet czasem próbuje sama klocek dostawić, więc jest nadzieja, że to moje dziecko nie jest jednak tak totalnie zapóźnione:-p

Zu...jejku ale masz przeżycia. Dobrze że nic się nie stało:szok:
Olga,,,,hmmmmm...jest taka rodzinna opowieść o mnie i o moim kuzynie....w tych tematach...koszmar..mój wujek uwielbia ją opowiadać a ja mam ochotę go zadziobać:-D:-D:-D:-D.... mam nadzieję że Twoja Mama szybko o tym incydencie zapomni:-D:-D:-D

a ja dzisiaj z gardłem się męczę...oj i jeszcze muszę do gina pojechać...i to na drugi kraniek Kraka..ech..no trudno

Florka...Widać że reagujesz na mamy marudzenie:tak::tak::tak::tak:, jak już nie można tego słuchać to trzeba jej pokazać jakiś postęp:-)

Julia to mialas chwile grozy :tak:

Ja po ciuchutku sie przyznam ze zrobilam cos takiego jak Olga tylko w nocy wysmarowalam cale lozeczko sciany siebie itd ;-):baffled::baffled:

Post zdroweczka :-)
Florcia do dziela cwicz ,cwicz :tak:

Surv, laborantka mówisz? Nie pomyślałam w tych kategoriach;-):-D
I ponarzekaj jeszcze trochę na córcię, to dziewczyny nie poznasz:tak::-D
Andula, nieźle:-p:-DPost, czyli było pachnąco:-p:-D

Julia dobrze sie nic nie stało, no masz racje gdyby mała miała zęby to mogłaby sobie je uszerbić no i zęby mogłyby uczynić wieksze zło:-(
Kuba tez raz wyrżnął,a le krew sie polała z nosa:sorry:śladu nie ma:-p
Kaja jak dasz zapamietaj logowanie to nie będziesz sie musiała za każdym raze, logować:tak:
Brawa dla Florci za takie nowe umiejetności, widać idzie w intelekt:tak:
KasiaDe my z siostrą zrobiłysmy kupę w wannie:-D:-Dja Kuby nie zostawiam samego na nocniku, bo on jak zrobi to odrazu chce wstać już kilka razy panele były zalane:sorry:
Post zdrówka!kuruj się!
Zosi też gratulujemy nowych umiejetności:tak:

Kasia mały odkrywca rośnie:-D Wszystko przecież trzeba zbadać...
Julia no ładne przeżycie. Coż Pyś też przy pierwszych kroczkach zaliczył porządną glebe. O stalik się walnął. Nikt w końcu nie przewidzi, że dziecko stojące nagle sie odwróci i pójdzie. A cóż mleczaki to jeszce pikuś ^^, wypadną. Ale i tak dorze, że że icch nie ma.
Flora no pieknie. Ależ kumata dziewczyna. Pisałyśmy, że ona ruch intelektem po mamie nadrobi.

Pyś z umiejętnoścci to mówi da-da jak go m na ręce bierze. Tatus oczywiście wniebowziety. Mammm to tylko jak cos chce i np. jak mu komórke zabiore, z takim wyrzuuutem.

Ostatnia edycja:
Zu ale mialas przygode:szok:Julia domyslam sie co przezylas:tak:Widac ze Zu przebywa z Blu,niedlugo beda sie gonily:happy:
Post kuruj sie:tak:
Florcia wszystkie ciocie w Ciebie wierzyly i mama teraz otwiera buzie ze zdziwienia:-D
Olga na niezle:-DAle chyba wszystkie dzieci mialy takie przygody z kupami:baffled:Moj siostrzeniec pomazal mojej mamie sciane kupa:eek:
Zosia gratulacje.Duza dziewczynka z Ciebie:tak:

reklama
Do góry