reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Tosika niech wyłaża te zębule i będzie spokój:tak:
Fredka witamy na forum i zachęcamy do pisania:tak:pochwal się jeszcze ile twój szkrab ma miesięcy:tak:

reklama
Wera nie ma czym zgrzytac poki co, ale Oskar pamietam zgrzytal wlasnie na poczatku-pewnie poki sie do zeboli nie przyzwyczail
Wera pelza do tylu :sorry:

Fredka witaj i pisz czesto

Aha gratki dla Werci za nowe umiejetnosci:tak:
Pearl Mis tez zgrzytal strasznie ale po kilku dniach mu sie znudzilo:tak:

Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale w turystycznym usnal w ciagu 5 minut ufff naraszcie wolne:tak:Dziewczyny myslicie ze mam sie nie bac jak Mis spi na brzuszku??
Zawsze spal na pleckach od 2-3 dni dominuje brzuch i troszke sie martwie:-(

w tym wieku dziecko juz sie uklada tak,ze oddycha; ale ja bym chodzila co jakis czas dla spokoju
ja zapomnialam napisac ze wczoraj mala miala inauguracje kąpieli pod prysznicem, kapiecie jeszcze w wanienkach? no szał pał normalnie, wkleje zdjecie potem ;-) na zamknietym oczywiscie ;-)

Mis jeszcze w wanience i to takiej malutkiej gdyz tu mamy czynna tylko kabine w wannie kurki zepsute:tak:Jak wroce do domu to Mis od razu wskakuje do duzej wanny ,ciekawa jestem reakcji :-)
Podobno dobrze dziecko kapac w wannie gdyz poznij mniej sie boi basenow,jezior itd:tak:

my nie mamy wanny,ale gleboki brodzik; starcza narazie :tak: polozylam pieluche,zeby sie nie slizgala,wole nie ryzykowac; Oskar tak sie cieszyl,ze mala sie kapie,ze chcial od razu do niej wlezc :-)

My od dzisiaj kapiemy w dużej a raczej od wczoraj a to dlatego że dziecko strasznie chlapie i po jego kąpieli mam mokrą całą łazienkę :-)
Prysznica młody się nie boi i ma też wielka radochę bo praktycznie od urodzenia był polewany wodą z prysznica:happy:

ja dłuższy czas kąpałam Antka w dużej wannie i byłam bardzo zadowolona;-) teraz przenieśliśmy się na miskę bo jest szybciej a poza tym codziennie nie palimy w piecu bo mamy ciepło w domu, więc grzeję wodę w czajniku i siup do miseczki:-p do wanny musiałabym kocieł wody gotować:eek:

reklama
Ufff ale sprint postowy:-D
My kąpiemy od dawna w wannie z bratem wewnątrz gratis.:rofl2: Zgrzytamy zębulami choć teraz już rzadziej.
Izabelka fajnie :-) Jak prawdziwy raczek;-)
Andula mój śpi ostatnio tylko na brzuchu. :-)
Roni aaaa to dlaczego mojemu się nie nudzi. Jak wstanie o 7 to uważam, że zrobił mi prezent.:sorry:
Fredka witaj :) pisz. Piękne umiejętności. Ja też czasem mam ochotę załozyć stopery.:tak:

Do góry