reklama
Andula
Fanka BB :)
Aha gratki dla Werci za nowe umiejetnosci
Pearl Mis tez zgrzytal strasznie ale po kilku dniach mu sie znudzilo
Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale w turystycznym usnal w ciagu 5 minut ufff naraszcie wolneDziewczyny myslicie ze mam sie nie bac jak Mis spi na brzuszku??
Zawsze spal na pleckach od 2-3 dni dominuje brzuch i troszke sie martwie:-(
Pearl Mis tez zgrzytal strasznie ale po kilku dniach mu sie znudzilo
Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale w turystycznym usnal w ciagu 5 minut ufff naraszcie wolneDziewczyny myslicie ze mam sie nie bac jak Mis spi na brzuszku??
Zawsze spal na pleckach od 2-3 dni dominuje brzuch i troszke sie martwie:-(
Izabelka
Oski i Wercia
w tym wieku dziecko juz sie uklada tak,ze oddycha; ale ja bym chodzila co jakis czas dla spokoju
ja zapomnialam napisac ze wczoraj mala miala inauguracje kąpieli pod prysznicem, kapiecie jeszcze w wanienkach? no szał pał normalnie, wkleje zdjecie potem ;-) na zamknietym oczywiscie ;-)
ja zapomnialam napisac ze wczoraj mala miala inauguracje kąpieli pod prysznicem, kapiecie jeszcze w wanienkach? no szał pał normalnie, wkleje zdjecie potem ;-) na zamknietym oczywiscie ;-)
Andula
Fanka BB :)
Mis jeszcze w wanience i to takiej malutkiej gdyz tu mamy czynna tylko kabine w wannie kurki zepsuteJak wroce do domu to Mis od razu wskakuje do duzej wanny ,ciekawa jestem reakcji :-)
Podobno dobrze dziecko kapac w wannie gdyz poznij mniej sie boi basenow,jezior itd
Podobno dobrze dziecko kapac w wannie gdyz poznij mniej sie boi basenow,jezior itd
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
My od dzisiaj kapiemy w dużej a raczej od wczoraj a to dlatego że dziecko strasznie chlapie i po jego kąpieli mam mokrą całą łazienkę :-)
Prysznica młody się nie boi i ma też wielka radochę bo praktycznie od urodzenia był polewany wodą z prysznica
Prysznica młody się nie boi i ma też wielka radochę bo praktycznie od urodzenia był polewany wodą z prysznica
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja dłuższy czas kąpałam Antka w dużej wannie i byłam bardzo zadowolona;-) teraz przenieśliśmy się na miskę bo jest szybciej a poza tym codziennie nie palimy w piecu bo mamy ciepło w domu, więc grzeję wodę w czajniku i siup do miseczki do wanny musiałabym kocieł wody gotować
reklama
Ufff ale sprint postowy
My kąpiemy od dawna w wannie z bratem wewnątrz gratis. Zgrzytamy zębulami choć teraz już rzadziej.
Izabelka fajnie :-) Jak prawdziwy raczek;-)
Andula mój śpi ostatnio tylko na brzuchu. :-)
Roni aaaa to dlaczego mojemu się nie nudzi. Jak wstanie o 7 to uważam, że zrobił mi prezent.
Fredka witaj pisz. Piękne umiejętności. Ja też czasem mam ochotę załozyć stopery.
My kąpiemy od dawna w wannie z bratem wewnątrz gratis. Zgrzytamy zębulami choć teraz już rzadziej.
Izabelka fajnie :-) Jak prawdziwy raczek;-)
Andula mój śpi ostatnio tylko na brzuchu. :-)
Roni aaaa to dlaczego mojemu się nie nudzi. Jak wstanie o 7 to uważam, że zrobił mi prezent.
Fredka witaj pisz. Piękne umiejętności. Ja też czasem mam ochotę załozyć stopery.
Podziel się: