reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
moje dziecko za to piszczy i sprawdz aile rodzice wytzrymają - ale rodzice juz nei wytrzymuja. Coś strasznego! Wieczorem to juz mnie boli glowa a tego jego pisku i ciaglego marudzenia. Nawet na spacerze piszczy. no nie wiem co mu sie stalo..:-(
Andula
Fanka BB :)
U nas noc do dupy Usypianie godzine ,pierwsza pobudka o 2 dalam pic kolejna proba wstania o 4:30 wstawal w lozeczku nie mial sily obijal sie caly wreszcie usnal na brzuszku co mu sie nie zdarzaTroche sie boje aby sie nie przyduszal cale zycie spal na pleckach
Wlasnie wrocilismy ze szczepionki(pneumo) Mis grzeczny tylko pisnal przy wklociu.Teraz spi
Wlasnie wrocilismy ze szczepionki(pneumo) Mis grzeczny tylko pisnal przy wklociu.Teraz spi
Madzia,Kicrym czy Wasze chlopaki tez przed usnieciem ciagle wstaja??Jak ich "przekonujecie" do lezenia??
Usypianie przedluzylo nam sie do prawie 1.5h masakra
Juz mysle czy nie zaczac go klasc w turystycznym
Andula Kua też mi wstaje na początku mnie to wkurzało ale teraz robię tak że go kłądę daję smoka puszczam pozytywkę i wychodzę z pokoju on oczywiście wstaje i uderza o ścianę łapkami, bawi się małpą, aż po kilku minutach zaczyna ryczeć to wchodzę kłądę go daje smoka, jak widzę że już oczka mu się zamykają to głaszczę po głóce i mały zasypia, jak oczka nie zasypiają to znowu wychodzę i czekam aż się zmeczyna początku przy nim stałam ale ardzo mnie to wjurzało a mały miał niezły ubaw
Andula
Fanka BB :)
Dzieki Dziewczynyna początku przy nim stałam ale ardzo mnie to wjurzało a mały miał niezły ubaw
Kicrym Misiek tez ze mnie sie smieje cffaniak maly.Ja wczoraj to juz myslalam ze wyjde z siebie
U mnie Tymi nieco despotyczny się robi. Jak jest niezadowolony to warczy lub krzyczy. W sumie jest bardzo uśmiechniętym dzieckiem więc nie mam co narzekac ale ten jego wrzask tez mnie przeraża.
Z ciekawostek to ostatnio bardzo go interesują kurki od kuchenki.
No i w sumie ostatnio coraz bardziej przerzuca się z pełzania na raczki.
Fajnie jak piszecie o nowych umiejętnościach maluchów. Zawsze można podłapać coś ciekawego do nauki. Ostatnio zmałpowaliśmy i uczymy się pokazywania jaki jestem duży i pokazywana części ciała ale nie idzie nam zupełnie. Chciała bym tez małego nocnikować ale jest na to zbyt ruchliwy:-(
Z ciekawostek to ostatnio bardzo go interesują kurki od kuchenki.
No i w sumie ostatnio coraz bardziej przerzuca się z pełzania na raczki.
Fajnie jak piszecie o nowych umiejętnościach maluchów. Zawsze można podłapać coś ciekawego do nauki. Ostatnio zmałpowaliśmy i uczymy się pokazywania jaki jestem duży i pokazywana części ciała ale nie idzie nam zupełnie. Chciała bym tez małego nocnikować ale jest na to zbyt ruchliwy:-(
Maciek też już opanował kurki od kuchenki i dobrze,że to są tylko dwa od piekarnika ,bo reszta na blacie.Łapie się też za rączkę od piekarnika i skacze,ale trzeba przy nim stać ,bo raz by już wywinał orła jak mu się piekarnik otworzył.
U nas nocka ok ,jedna szybka pobudka,a później znów o 5,ale się nie dałam,poszłam i położyłam,chwilę postałam i zasnął do 6.30.Muszę go nauczyć,że o 5 to jeszcze noc i się śpi
U nas nocka ok ,jedna szybka pobudka,a później znów o 5,ale się nie dałam,poszłam i położyłam,chwilę postałam i zasnął do 6.30.Muszę go nauczyć,że o 5 to jeszcze noc i się śpi
Roni21
Spider's Web
znudzi im sie to wstawanie :-) blanka tez tak miala, ale po paru tygodniach juz takiego szalu nie ma
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
a u nas na topie jest gęganie...normalnie gąska mała..siedzi i gę gę gę gę
Podziel się: