reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

survivor26 ja swojego jak nie odbije tylko połoze to po 5min strasznie płacze i sie prezy jak go podniose i mu sie odbije odrazu sie uspakaja i zasypia. tak jakby mu sie robila taka poduszka powietrzna i go uciskała a w momencie odbicia czuje ulge i usypia. Poza tym bała bym sie ze jak bedzie lezał(spał) i sie mu odbije to mi sie udławi cofnietym mlekiem.

reklama
moje maleństwo wyłącznie na boczku
ale kłądę go między nogami i wtedy prostuję mu główkę
ale moje maleństwo ma 13 dni raptem więc pewnie jeszcze za maly - choć przyznam, że silny chłop

No mój obraca sobie na który bok mu sie podoba i prosto tez trzyma(wiec daremne sa moje zabiei ukladania go naprzemiennie zeby główka była równa), ale on jest juz duzy 7 tyg. to chyba nawet nie ma co porównywac.

jak nasza nie odbije po flaszce to kolka murowana
dzis miala sajgon jak nigdy bo sie nalykala powietrza

polozna mi mowila ze dziecko cyckowe niby nie musi odbijac
ale ona z doswiadczenia twierdzi ze musi, ja Jaska tam nie dobijalam po cycku (ale klki mial wiec nie dam sobie glowy urwac ze nie od tego)

kasia, moja trzyma prosto

reklama
spoko loko, moja tak ma od 2 dni chyba hehe wiec jeszcze jest swieza w tym temacie, nie jest duzo mlodsza od Twojej wiec pewnie lada dzien... a tak generalnie to szyja jeszcze srednio wycwiczona (co widac jak lezy na brzuchu jeszcze bardzo sie kiwa ;-))

Do góry