Czyli można wnioskowac z tego z to jest normalne i dzieciaczki tak postękują.Ja właśnie wystawiłam Maksa na trochę na balkon,wreszcie jest trochę cienia i mały lezy w nosidełku i pod parasolem,chyba mu dobrze.Moje piersi wreszcie trochę odpoczną:-)
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Moja kruszynka zostala dzisiaj zwazona, przez tydzien przytyla 300g, chociaz nadal nie jest olbrzymem bo wazy 3340 kg to i tak bardzo sie ciesze bo widze, ze wreszcie cos sie ruszylo z ta jej waga.
Wczoraj dalam jej mieszanke o 23.00 i zjadla 120ml jednak nadal byla glodna wiec dostala cyca- zamienia sie w malego zarloczka:-)
Wczoraj dalam jej mieszanke o 23.00 i zjadla 120ml jednak nadal byla glodna wiec dostala cyca- zamienia sie w malego zarloczka:-)
pabla27
Fanka BB :)
Beaa - to tak jak moja, wczoraj ważyliśmy i ma już 3300 g. Bardzo mnie to cieszy, bo przecież urodziła sie chudziutka, jak wychodziłyśmy że szpitala 05 lipca to ważyła 2340 g, wiec w ciagu ponad 3 tyg przytyła prawie 1 kg. A jak jej daje mieszkanke na noc ( tylko raz około 22-23 ) to je nie więcej niz 80-100 ml. No i budzi sie po 2-3 godz na dalsze jedzonko, i wtedy juz daje jej cycka.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kamu: ja bardzo rzadko odbijam, bo zwykle mi się nie chce, a i blizna po cc ciągnie jak Młodą noszę, więc tylko jak się mężowi przypomni to wtedy jest odbijanie
A dziś w końcu Florka pozbyła się kikuta pępka! Naturalnie nie przy mnie, ktora od paru dni wytrwale się wpatruję w oznaki odpadnięcia, tylko mężowi z pieluchy przy przewijaniu wyleciał
A dziś w końcu Florka pozbyła się kikuta pępka! Naturalnie nie przy mnie, ktora od paru dni wytrwale się wpatruję w oznaki odpadnięcia, tylko mężowi z pieluchy przy przewijaniu wyleciał
beaa
Mamy lipcowe'08
Pabla27- wlasnie jak wczoraj napisalas ile wazy twoja mala to sie zastanawialam nad moja panna, bo jak juz wczesniej wspominalam- obie urodzily sie 30 czerwca i wychodzi na to, ze ida 'leb w leb' jesli chodzi o wage. Jednak twoja zrobila wiekszy postep, bo moja przytyla do tej pory 620g.
Moje dziecko tez steka podczas jedzenia, podczas spania mruczy, a tak w ogole to caly czas pierdzi (sory za wyrazenie) ale to chyba dobrze.
Moje dziecko tez steka podczas jedzenia, podczas spania mruczy, a tak w ogole to caly czas pierdzi (sory za wyrazenie) ale to chyba dobrze.
pabla27
Fanka BB :)
A my dzis zaliczylyśmy pierwsze karmienie publiczne w parku. Przed spacerem dostała cycka, poszłyśmy na spacer i pierwsze 20 min - płacz, wrzask, herbatki nie chciała, musiałam dać cycka zrobiła 3 łyki i w kimę na 2 godziny....zakryłam jej główkę i swojego cycka pieluszką tetrową i jakos poszło:-)
reklama
oj jak super, że już chodzicie nawet do sklepów ze swoimi pociechami
ja jeszcze niestey się nie nadwyrężam ze względu na ranę
ale jak nie ma spacerku to jet werandowanie:-)
z dnia na dzien ze mną coraz lepiej więc liczę, że niebeawm też będziemy śmigać
ja jeszcze niestey się nie nadwyrężam ze względu na ranę
ale jak nie ma spacerku to jet werandowanie:-)
z dnia na dzien ze mną coraz lepiej więc liczę, że niebeawm też będziemy śmigać
Podziel się: