reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

dziewczyny, a moze mace poprostu kryzys laktacyjny?
zwykle sie zdarza po 3 tyg, jak nie zjawi sie po 3 tyg to w 6
potem w 3 miesiacu lub 6 miesiacu
wlasnie tak sie wtedy dzieci zachowuja...

reklama
dokladnie tak, trwa kolo tygodnia i znow pokarm wraca do normy
standardowo mowia w takich i innych przypadkach zeby czesciej przystawiac (zawsze doprowadzalo mnie to do furii b juz na wiecej sily nie mialam)

No właśnie, ja też juz siły nie mam...znów jest cyc, 40 min leżenia i płacz i znów cyc....i tak w kółko....:no::no:
Roni a jak u Ciebie sytuacja z kolkami..??? Troche przeszło??

nie chce zapeszac (tfu,tfu,tfu) ale chyba idzie ku lepszemu
tyle ze ja jako super wyrodna matka nie mam duzo czasu dla malej, Jasiek duzo bardziej jest absorbujacy :baffled: chce czy nie chce czasem musi sie soba sama zajac i czekac na swoja kolej :blink:

U nas chyba tez kryzys:no:Przestalam pic ta herbatke,bo juz mialam cyce jak Pamela i twarde jak kamienie.Nie pilam przez dwa dni i znow mam flaki,a Macius srednio najedzony.W nocy od 3 co godz pobudka i wteraz w dzien tez co chwile cyc,albo dwa.Je i wypluwa sutek i sie denerwuje,a ja widze,ze cos leci,wiec nie wiem czy mu nie smakuje czy musi sie chlop nameczyc zeby cos polecialo,bo po herbatce chyba mu to latwiej szlo.Wiec dzis znow herbatka w ruch i mam nadzieje,ze w nocy juz bedzie lepiej.Wlasnie babcia i tatus zabrali dziecko na spacer,a ja nie dalam rady musze troche odespac nocke,tylko mam nadzieje,ze oni za chwile nie wroca jak syrena zacznie zniow z glodu wyc.

Ja tą herbatkę konecznie muszę kupić, dzis w aptece nie dostałam bo nie mieli:-(
U mnie dziś spokojniesze popołudnie, mała oczywiście marudziła, już po kilku cycowaniach co 15 minut dałam jej w końcu herbatkę rumiankową i zasnęła....spała z godzinkę, albo wiecej, teraz dostała cyce i znów zasnęła. A mieliśmy gości więc super ze przysnęła, mogłam chwilę pogadać a nie siedzieć z wywalonym biustem.
Moja dostała takich krostek potówek na połowie głowy....a to dlatego ,ze wciaz chce leżeć na jednej stronie i jak ją przekręcam na drugą to i tak wraca mi po jakimś czasie na swoją stronę. Uparciuch straszny, a musi głowkę układać w każdą strone i muszę tego pilnować.
Strasznie u mnie gorąco, pewnie dlatego taka marudna jest.

heee
no to nie jestem osamotniona widzę
moja dzisiaj co godzina pobudka i cyc. potem nad nim zasypia a jak wyciągam to się buntuje. Daje smoka i zasypia ......na chwilę ..... i tak cały dzień

reklama
U mnie z pół godziny, bo była kiepska pogoda...potem od razu po godzinie, teraz nawet 3 godziny jak mała pozwoli.
Kupiłam Karmi, wypiję twieczorem zobaczymy jak z moim mlekiem będzie...

Do góry