reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Wspolczoje Wam tych nocek.Biedulki:-( A my mielismy dobra nacke mala zasnela ok 22 i spala do 8.00. Ale ostatnio mala zaczyna mniej jesc:-(Wczoraj wypila rano mleko ok 9.00, potem po 13.00 zjadla kaszke ale nie cala(a zawsze jej bylo malo),obiadek jadla ok 18.00(bo o 17.00 nam padla), a wieczoram jak pila 210ml mleka to wczoraj tylko 100ml:szok::szok::szok: i przespala cala noc:rofl2::nerd::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie wczoraj goście, dzisiaj goście. Mam teraz momencik przerwy więc pisze ^^.
Wczoraj poszłam spać do łóżka starszaka a mężu został z brzdącem w pokoju.
Nie dostał butli o 12, nie dostał wody, zjadła dopiero o 7 :szok:.
Mi si e serce krajało jak burczał ale w sumie jak już decydowałam się, że dłużej nie wytrzymam i idę go nakarmić to przestawał :-D.
No i starszy wniebowzięty, już mi dziecie płacze więc pa-pa

No musze się pochwalić że moja Lena dziś sama usiadła:szok::szok::-D:-D
trochę nieporadnie i z podparciem ale usiadła:szok:
mówiłam wam że od kilku dni namiętnie ćwiczy pozycję na czworaka, wciąż jej średnio wychodzi ( u nas tylko parkiet wiec sie ślizga:sorry2: ), ale udaje jej się podnieść na czworaka i buja się w przód i tył. I dzis sie wygłupiałyśmy przed lustrem, ona tak sie zaparła o ścianę nogami i znów na czworaka i w pewnym momencie patrzę a ona jedną nogę podkuliła pod brzuch i bach, siedzi:tak::tak: strasznie zdziwiona posiedziała chwilkę i zaraz na brzuch się przekręciła....
akurat robiłam jej sesję przed lusterm wiec strzeliłam foty, potem wkleje na zamknięty.

o kurcze Lenka jakie wygibasy;-) u nas nic z tych rzeczy:-(choc troche dziwga pupe do raczkowania ale z siadu, brzuch jest nadal meczarnia:-(

Renia no mi się wydaję że to sposós na to żeby mama wzięła na ręce:dry:tylko że ja go nie biore tylko daję wodę w łóżeczku lub smoka, więc niewiem o co chodzi:no:
Lenka brawo!!!!no teraz to już bedzie się do wstawania ciągnęła:tak:
Kuba trochę zaczyna raczkować ale jakoś kiepsko mu to idzie bo mamy wszędzie panele i się biedactwo ślizga:happy:

Dziś Olga znów dostała modyfikowane na noc - wypiła 100ml, doprawiła cycem i ... obudziła się po dwóch godzinach:baffled: Zjadła i poszła spać, ale śpi niespokojnie:-(

Lenka piękne postępy
powiedz mamie zeby szykowała siły bo niebawem bedzie cię ganiać po domu;-)
kicrym ja też myślę, że to przytulanie bo widze ze u Kasi sztuczne też nie pomaga
a ja dziś jak usypiałam (cycuś) to tak jeszcze całowałam po polikach i normalnie jednym okiem (a niby spał) zerkał na mnie i się dziad uśmiechał:-)

reklama
Do góry