reklama
kaja1978
Fanka BB :)
Post - kurcze, ja miałam nadzieję, że druga ciąża jest mniej stresująca... Tzn. na pewno jest strach, ale bardziej racjonalny, bo już trochę oswojony;-) Bardzo chciałabym drugiego dzieciaczka (drugą dziewczynkę:-)) i choć poród miałam ciężki to nie jego się obawiam, ale tego stresu... Bardzo Tobie zazdroszczę... Masz z głowy trudną decyzję:-)
Mała już wykąpana, najedzona i smacznie śpi (ciekawe jak długo
) Jak rozbierałam ją do kąpieli zauważyłam, że jakieś uczulenie na plecach jej wyszło, ale tylko na górze, tzn na ramionach. niewiem od czego bo nic nowego do jedzenia nie dostała

no i oczywiście musiało jej paskudztwo wyleźć w piątek
jak w weekend lekarz nie przyjmuje

pabla27
Fanka BB :)
Post - powtarzaj sobie jak mantrę - WSZYSTKO JEST I BĘDZIE DOBRZE!!!
Ewelinka - nie panikuj! obserwuj spokojnie wysypkę czy się powiększa, czy nie swędzi i przeczekaj weekand. Powiem Ci że mojej raz na jakis czas cos wyskakuje i samo znika. Ostatnio miala nawet taka większa i na plackach i na brzuszku trochę ale po 3-4 dniach minęla sama....
Ewelinka - nie panikuj! obserwuj spokojnie wysypkę czy się powiększa, czy nie swędzi i przeczekaj weekand. Powiem Ci że mojej raz na jakis czas cos wyskakuje i samo znika. Ostatnio miala nawet taka większa i na plackach i na brzuszku trochę ale po 3-4 dniach minęla sama....
ewelinka moj Szymon tez ma co chwile jakas wysypke i ja nawet nie zwracam juz na to uwagi...wczesniej sie potwornie stresowałam, Maly mial podejrzenie alergii na mleko wiec przez 4 miesiace nie jadlam produktow mlecznych...potem okazalo sie ze jednak to nie to i ze to woda najprawdopodobniej a teraz to nawet z woda jest ok. czasem cos wyskoczy ale szybko znika. moze zmienilas kosmetyk czy cos..?
reklama
Podziel się: