reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Renia, my również 4, przy czym przerzuciłam się z Huggies na Rossmana i jestem bardzo zadowolona:tak:
Pabla, jakbym Olgę widziała;-)Pięknie pupinkę dźwiga. Tylko, że moja teraz kompletnie nie ma cierpliwości do leżenia na brzuchu, bo chce siedzieć:sorry2:Poleży chwilkę i od razu "wścieklica":baffled:

reklama
Pabla, ale Lenka wygimnastykowana! Fantastycznie się przemieszcza i widzę, że już pupa uniesiona w pełnej gotowości do raczkowania:-D chyba też puszczę młodą na panele, bo widzę, że to znakomity poślizg daje:-)

ie zastanawiam, jak Lenka jest ruchliwa, to Blanka chyba naprawde ma adhd :baffled: ona biega po calym domu :nerd:
ostatnio ja znalazlam w kuchni przy kocim zarciu
juz sama wstaje przy roznych rzeczach (a zwykle po to zeby zobaczyc co robi brat)
no i wymyslila sobie systm przemieszczania, albo jezdzi kladem, albo staje przy sloniu na biegunach i chodzi przy nim jak przy pchaczu

nocki za to masakra

Własnie tak od kilku dni dosłownie sie dzieje....wcześniej na macie sie mieściła, teraz non stop z niej schodzi i kręci sie w kółko i gdzieś tam wędruje:-)
Surv - młodej najlepiej wychodzą próby podnoszenia tyłka albo na naszym łóżku albo właśnie na parkiecie:confused: ma macie ( znaczy się puzzlach ) nie jest tak aktywna, zajęta jest przede wszystkim demolowaniem tych puzzli....
Roni - moja dopiero od kilku dni ruszyła z miejsca, więc jak na jej mozliwości to jest ruchliwa naprawdę. Blu to już przecież raczkuje jak szalona:-)

Ostatnia edycja:
ostatnio ja znalazlam w kuchni przy kocim zarciu
juz sama wstaje przy roznych rzeczach (a zwykle po to zeby zobaczyc co robi brat)
no i wymyslila sobie systm przemieszczania, albo jezdzi kladem, albo staje przy sloniu na biegunach i chodzi przy nim jak przy pchaczu

nocki za to masakra

Hie, hie, Miki jak zaczął wędrować, to kierował się do miski z wodą Luki i robił taplanko:sorry2: - żarcie nigdy nie stoi, bo odkurzacz pochłania w tempie ekspresowym ;-)
Roni, fajowo masz - przynajmniej dziecię Ci nie stęka, tylko idzie tam gdzie chce;-):-p:-D

Kasia steka, bo wg niej to za wolno, brat juz jej zdazy 5 razy uciec a ta steka dalej
sasiadka mowi ze wydaje dzwieki jak Joda z gdwiezdnych wojen
strasznie boli to ze nie moze dogonic i isc szybko jak wszyscy...

Nieźle - Blu strasznie ambitna dziewczynka:tak:No to już widzę co sie będzie działo jak udoskonali przemieszczanie się:-D

Roni, Blu to jest zupełnie inna kategoria, od której nasze dzieciaki lata świetlne dzielą:-D
Ale Kasia słusznie pisze, że przynajmniej masz spokój o tyle, że maa sobie sama pójdzie gdzie chce i nie ma stękania i marudzenia, żeby podnieść czy przełożyć w ciekawsze miejsce;-) A ja tradycyjnie narzeknąwszy, że Florka się nie przemieszcza, nakryłam własnie moje dziecko, jak odpychając się od szczebelków łóżeczka wykonało woltę o 180 stopni i radośnie waląc nóżkami w panel karuzelki zmieniało sobie melodie:-D

Surv - to lepiej nie gadaj, że Ci jeszcze chłopaków do domu nie przyprowadza, bo jutro zobaczysz jak sie na randkę szykuje:-D;-)

reklama
Lenka super !!! jakie obroty:szok: a pupcie rzeczywiscie pieknie dzwiga do raczkowania.
U nas jeszcze do tego daleko,a to wszystko przez to ze Maciek niecierpi lezec na brzuchu,chwile glowe podniesie i zaraz nosem szoruje i pokazuje swoje wielkie nieszczezcie.Wiec nie wiem czy on w ogole bedzie raczkowal:baffled:
A za Blu to juz chyba nigdy nie nadazymy:no: Za to ona niedlugo brata napewno dogoni:tak:

U nas dzisiaj nocka swietnie:-DJak nasz malec zasnal o 20.30 to obudzil sie o 7.30.Poszalal w lozeczku,napil sie mleczka i od 8.30 do 10 znow komar.Zyc nie umierac! jak sie mozna tak wyspac.:tak:Ale to wszystko przez to ,ze wczoraj w dzien spal tylko dwa razy po pol godz i to w aucie na siedzaco w foteliku.

Do góry