reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

surv- moze dziwnie zabrzmi ale łaczmy sie w bólu zatem:-( a poza tym to moje dziecko jest ogolnie super, co prawda ma teraz taka faze ze nawet do ubikacji musi z mama chodzic co zreszta jest bardzo uciazliwe ale zdarza sie ze sam sie czyms zajmie i zapomina troche o mnie:-) hitem np sa wszelakie metki wiec z kazdej nowej rzeczy nie moge nic obcinac bo uniemozliwiam rozwoj mojemu dziecku:-D

reklama
surv- moze dziwnie zabrzmi ale łaczmy sie w bólu zatem:-( a poza tym to moje dziecko jest ogolnie super, co prawda ma teraz taka faze ze nawet do ubikacji musi z mama chodzic co zreszta jest bardzo uciazliwe ale zdarza sie ze sam sie czyms zajmie i zapomina troche o mnie:-) hitem np sa wszelakie metki wiec z kazdej nowej rzeczy nie moge nic obcinac bo uniemozliwiam rozwoj mojemu dziecku:-D

Pearl a może to kryzys 8 miesiąca : Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom połączony z ząbkowaniem :confused:

wiecie, czy coś dzisiaj w powietrzu nie wisi??;-) moja Antola z reguły w dzień ładnie śpi (ma dwa spanka w ciągu dnia i to dwugodzinne:-p o 11.00,12.00 i o 16.00,17.00 a dzisiaj pierwsze spanko tylko 45min trwało, a drugie 1h:szok: a może dziewczyna czuła, że mamy nie ma w domciu??:confused:

witam z rana - u nas kiepska nocka, dziecie mi budziło sie z płaczem jakies 5 razy:szok: nie pamietam kiedy tak było kiepsko.....

U nas dziś podobnie jak wczoraj,jedzono o 24 i o 4 a wstał o 8,więc się wyspałam.Ale o 6.30 coś postękiwał więc przeniosłam go do leżaczka i co się chciał przebudzić to ja zaczynałam bujać leżaczkiem i w ten sposób dotrwaliśmy do 8:-) A ja się przy okazji wybyczyłam w łóżku

Witaj Pearl:-)
U nas noc do dupy a juz mialam nadzieje ze dziecie mi sie napawilo pobudek masa wstalismy po 6 teraz odsypia bidulek a ja robie zakupy przez internet :tak:

widzę, że nowa mama do nas dołączyła, witaj Pearl!:-)
Andula co za zakupy robisz, przyznaj nam sie szybciutko;-)
a my nockę mieliśmy rewelacyjną, a co by nie zapeszyć, mała wstała tylko raz, gdzieś o 4-5tej (niepamiętam hehhehe) później obudziła się o 7.30 zjadła pobrykała grzecznie w łóżeczku (oczywiście naszym:-p) gdzie mama sobie obok słodko spała i zasnęła sama:szok: i wstała dopiero 10.30!! Normalnie tylko rodzić takie dziecia:rofl2:
zastanawiam sie dziewczyny, czy jak jest z -3-4, i pada taki mokry śnieg czy wychodzić na spacerek???:confused:

reklama
U mnie nocka jakoś lepsza, bo dałam czopek przeciwbólowy, a ząbek już prawie wyszedł, więc chyba to już niedługo potrwa.
Tosika, przy takiej temperaturze można wyjść na spacerek (nawet do -8) aby wiatru nie było dużego.

Do góry