reklama
Roni21
Spider's Web
Izabelka, my mamy jazdy co wieczor i co rano
najgorzej mnie martwi ze od kilku dni mala nie ma chwil czuwania, jak nie spi (wczoraj przespala caly dzien prawie) to zje i placze, i znow spi
nie wiem o co kaman, moze jeszcze takie dzieci nie maja jako takich dluzszych chwil czuwania? jak to jest u Was?
i chcialam sie podzielic moja bolaczka
Jasiek tak mi zapelnia czas, ze nie mam kiedy przystawiac malej zeby pobudzic laktacje, efek taki ze prawie nie mam mleka a za to mam row marsjanski ze zla matka ze mnie :-(
chcialam karmic piersia (z jedna flaszka na wieczor) ale raczej to nie wyjdzie
a nie daje rady psychicznie sobie wytlumaczyc...
najgorzej mnie martwi ze od kilku dni mala nie ma chwil czuwania, jak nie spi (wczoraj przespala caly dzien prawie) to zje i placze, i znow spi
nie wiem o co kaman, moze jeszcze takie dzieci nie maja jako takich dluzszych chwil czuwania? jak to jest u Was?
i chcialam sie podzielic moja bolaczka
Jasiek tak mi zapelnia czas, ze nie mam kiedy przystawiac malej zeby pobudzic laktacje, efek taki ze prawie nie mam mleka a za to mam row marsjanski ze zla matka ze mnie :-(
chcialam karmic piersia (z jedna flaszka na wieczor) ale raczej to nie wyjdzie
a nie daje rady psychicznie sobie wytlumaczyc...
Izabelka
Oski i Wercia
moja mala troszke czuwa, z regoly 2 razy dziennie po godzinie lub dluzej; ale o roznych porach
ale nie ma sie co martwic, sa jeszcze malutkie te na sze dzieci
Roni pij herbatki i kochana nawet jak mleko Ci zaniknie to nie koniec swiata; przy buterlce tez mozna okazywac czulosc i dziecko czuje sie kochane...glowka do gory
a mala przystawiaj,zeby sobie chociaz pociumkala, bedzie w 7 niebie ;-)
ale nie ma sie co martwic, sa jeszcze malutkie te na sze dzieci
Roni pij herbatki i kochana nawet jak mleko Ci zaniknie to nie koniec swiata; przy buterlce tez mozna okazywac czulosc i dziecko czuje sie kochane...glowka do gory
a mala przystawiaj,zeby sobie chociaz pociumkala, bedzie w 7 niebie ;-)
kaja1978
Fanka BB :)
Moja płacze/wrzeszczy :-) po wieczornej kąpieli (czyściutka, najedzona i koncertuje) i po porannym myciu! W trakcie nie, tylko po... Jakby ja to tak bardzo stresowało... I wygląda to, jakby miała kolki, bo pręży się, napina, brzuszek twardy... I o co chodzi? Wczoraj na próbę jej nie wykąpaliśmy, było ok do 22... M. na nockę do pracy a mała szalała... Współczuję sąsiadom Zasnęła koło 24... Najgorsze jest to, że nie ma jednego sposobu na uspokojenie... Najbardziej pomaga kołysanie (czego nauczył ją mój M.), tyle że ja po 15 minutach wysiadam - tak mnie fajnie boli krocze... Jak któraś z Was odkryje, albo ma przypuszczenia o co chodzi - podzielcie się uwagami, pliss! No i jakie jeszcze znacie sposoby na uspokojenie?
pabla27
Roni - moja też czuwa parę minut i płacze, dostanie cyca,chwila spokoju i znów płacz i tak mam dziś gdzieś od 10:00, nie wiem o co chodzi, czy sie nie najada, czy co? Ja Ci powiem, ze po takich maratonach cycnych co parę minut to myśle o butli, bo nie wiem czy ona sie nie najada...zje całego cycka jednego, potem drugiego, potem znów chce a ja mam wrazenie, że nic juz nie mam mleka ...i nerwy oczywiście są. Właśnie zaparzyłam sobie meliskę bo juz rano trochę popłakałam...
Kaja - co do uspokajania ja nie mam sposobów, zazwyczja przy cycu sie uspokaja i tyle.
Kaja - co do uspokajania ja nie mam sposobów, zazwyczja przy cycu sie uspokaja i tyle.
Nasz aniolek odpukac narazie nie placze,no chyba,ze glodny i kapac sie nie lubi,drze sie wtedy,jakbysmy go ze skory obdzierali
Pabla ja mialam identycznie przez pierwsze 4 dni,ale sie nie dalam i nie kupilam mleczka,karmilam prawie non stop i teraz mam duzo mleka i chyba dobre bo maly sie najada,ale tez je z dwoch cyckow.
Pamietam jak pisalyscie na poczatku,ze wasze dzieci takie grzeczne,tylko jedza i spia,a moj wlasnie na poczatku dal popalic,a teraz za to grzeczny.Spi ok 3godz,pozniej budzi sie na karmienie,przewijanie,karmienie,czkawke,karmienie-a raczej dopajanie i znow spi.Ale i tak to sie jeszcze ze sto razy zmieni.
Pabla ja mialam identycznie przez pierwsze 4 dni,ale sie nie dalam i nie kupilam mleczka,karmilam prawie non stop i teraz mam duzo mleka i chyba dobre bo maly sie najada,ale tez je z dwoch cyckow.
Pamietam jak pisalyscie na poczatku,ze wasze dzieci takie grzeczne,tylko jedza i spia,a moj wlasnie na poczatku dal popalic,a teraz za to grzeczny.Spi ok 3godz,pozniej budzi sie na karmienie,przewijanie,karmienie,czkawke,karmienie-a raczej dopajanie i znow spi.Ale i tak to sie jeszcze ze sto razy zmieni.
Ostatnia edycja:
pabla27
No moja przez pierwsze 10 dni to był anioł, teraz sie zepsuła
Dziewczyny które podaja plantex do picia - czy wasze wypijają całe 50 ml naraz tej herbatki? Ja swojej dałam dzis tak pół godziny po karmieniu i wypiła z 20 ml, wiecej nie chce.
Dziewczyny które podaja plantex do picia - czy wasze wypijają całe 50 ml naraz tej herbatki? Ja swojej dałam dzis tak pół godziny po karmieniu i wypiła z 20 ml, wiecej nie chce.
reklama
Roni21
Spider's Web
no wlasnie, to sa jeszcze takie malunie dzieci ze 1500 razy bedzie inaczej
Pabla, moja wczoraj wypila calosc
Pabla, moja wczoraj wypila calosc
Podziel się: