reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
Martusia! To nie jest źle, ćwiczenia wszystko unormują! Mojej malutkiej lekarz w 17tc wykrył torbielki splotu naczyniowego, niby każdy to ma, i one się w większości przypadków wchłaniają, ale zawał miałam niezły! A on miał po prostu taki dobry sprzęt, że to zauważył, w szpitalu na połówkowym, to dopiero jak o tym powiedziałam to doktorek zobaczył. Wchłonęły się całkowicie w 30tc, ale stracha miałam niezłego!
Tak, że się nie martw, będzie dobrze!!!

Martusia będzie dobrze ;)

My byliśmy wczoraj na instruktażu z rehabilitantką
pokazała nam jak podnosić dziecia
jak kłaść na brzuch i parę jakichś tak trików
dobrze że mam rehabilitantów w rodzinie więc będę konsultować

jutro idziemy na szczepienia więc trzymajcie kciuki

no i my bylismy tez. maluch wciaz spiety wiec konieczna jednak rehabilitacja. wazy 5950g jest silny zdrowy i baaardzo zywotny jak to okreslila pediatra. mamy zalecone badanie moczu w zwiazku z poceniem glowki i stopek i po badaniu ustalimy co dalej. porozmawialam z pania doktor na temat zywienia wiem juz co i jak ogolnie porozmawialam o wszystkim. pytalam tez co mam zrobic jak maly skonczy 6mscy i wciaz bedzie ulewal pani doktor powiedziala ze mozna przejsc na bebilon comfort i sypnac zageszczacza bo po 6 mscy to nasze mleko nie bedzie wystarczac. no i tez powiedziala nam ze skoro maluch je wiecej niz 700ml na dobe wtedy nie dawac witamy D (u nas prawdopodobnie od tego nadmiaru zaroslo prawie ciemiaczko).

Martusia o, to malutki też nie za dużo waży. Znaczy wygląda tak jak moja Ada na dużego, a ona też z 6000 pewnie ma:-) Dowiem się we wtorek ile dokładnie waży. Adi ma jeszcze ciemiączko, tak chyba 1cm/1cm.
Moja panna więcej niż 700/dobę to dopiero był by cud:-D

Moja 5800 miesiąc temu ważyła. Dzisiaj przed kąpielą wlezę z nią na wagę i sprawdzę ile przybrała. Choć wolałabym nie wiedzieć ile ja przybrałam:eek::rofl2: Moja kluska odkąd się naprawiła:-D to zjada 650-700ml:tak: I teraz nie wiem czy mam podawać Witaminę D, czy nie, bo ja mam razem z Biogają takie 2w1:baffled::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moja tez 6 kg wciagu miesiaca tylko 400 g przybrala. a stoluje sie na mm i w nocy piers( mama sie ugiela i dalej podaje):rofl2::rofl2:

Do góry