reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
17 idę na szczepienie to zapytam raz jeszcze co z podawaniem tej wit D bo już zgłupiałam przy Was :-D;-)

o rany no chodzi mi o to ze jak dziecko je wiecej niz 700 ml mleka mm na dobe to juz nie dajemy witaminy d. a inne mamy pisaly ze im lekarze mowia ze 800 itp i stad ja napisalam ze ta ilosc kiedy juz nie daje sie witaminy d nie jest usredniona. czy teraz wyrazilam sie zrozumiale? :)

A my byliśmy dziś u dwóch lekarzy. Pierwszy to w związku z trzymaniem główki ciągle w lewą stronę. Więc mamy przypisane ćwiczenia Wojty ( muszę poczytać co to jest) 2 razy w tygodniu w sumie 10 spotkań. Zaczynamy 4 lutego. A potem u alergologa to jakaś masakra wydaję mi się że robią z mojego dziecka jakiegoś królika doświadczalnego. Mały ma znowu ranki na buźce wczoraj coś się z nich sączyło zachodzę dziś do lekarza mówię co i jak a pani dr mi mówi że skoro dziś już nie leci to jest dobrze :szok: powiedziała żeby smarować kremem emolium min 10 razy dziennie na zmianę z maścią cholesterolową i dawać 1/4 tabletki clemastin i latopic (ten lek podawać przez 3 miesiące) przyjść za 2 tyg żeby zobaczyć czy pomogło. Zupełnie tego nie rozumiem albo coś ma pomóc albo nie. Jutro idę do pediatry na szczepienie więc jeszcze porozmawiam z tą lekarką.

reklama
My jutro mamy wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka w poradni metabolicznej w związku z podejrzeniem zaburzenia gospodarki fosforowo wapiennej - proszę o kciuki, choc ostatnie wyniki wychodziły dobrze to i tak sie obawiam

Do góry